Cu cine locuiește Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, după despărțirea de cântăreț? Claudia Iosif nu ia micul dejun de una singură / FOTO

Cu cine locuiește Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, după despărțirea de cântăreț? Claudia Iosif nu ia micul dejun de una singură / FOTO

Babs și Dorian Popa au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de 11 ani. Claudia Iosif s-a mutat într-o casă pe care și-a construit-o, însă se pare că ea nu locuiește singură. Bruneta nu ia micul dejun de una singură. Iată ce a postat fosta iubită a cântărețului pe rețelele de socializare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Babs este foarte activă pe rețelele de socializare, iar de fiecare dată când are ocazia împărtășește diverse momente din viața ei cu fanii săi. De această dată, vedeta a făcut o postare cu care i-a pus pe gânduri pe fani. Iată ce imagine a publicat Claudia Iosif!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu cine locuiește Babs după despărțirea de Dorian Popa

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Babs a postat o fotografie cu care a reușit să-i pună pe gânduri pe fani. În imaginea publicată de Claudia Iosif se poate vedea că se află la o masă unde sunt două farfurii cu mâncare, dar și două căni cu cafea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum urmăritorii vedetei se întreabă cu cine locuiește aceasta, după despărțirea de Dorian Popa. Bruneta și-a luat casă și se pare că micul dejun nu îl ia de una singură.

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit

În urmă cu doar o zi, Claudia Iosif și-a anunțat fanii că ea și Dorian Popa s-au despărțit. Babs a confirmat separarea de artist, menționând faptul că ea și celebrul cântăreț s-au despărțit după o relație frumoasă de 11 ani.

Și asta nu este tot! Bruneta a mai ținut să precizeze faptul că ea și Dorian Popa sunt despărțiți de o lună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191