EXCLUSIV! Primele imagini cu Babs, Claudia Iosif, după ce Dorian Popa a confirmat și el public despărțirea! Cum se descurcă fără ajutorul lui Hâtz / PAPARAZZI

EXCLUSIV! Primele imagini cu Babs, Claudia Iosif, după ce Dorian Popa a confirmat și el public despărțirea! Cum se descurcă fără ajutorul lui Hâtz / PAPARAZZI

Avem primele imagini cu Babs, după ce Dorian Popa a confirmat și el public despărțirea. Paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, au fost pe „urmele” Claudiei Iosif și au surprins-o pe aceasta în ipostaze rare și de senzație. Suntem siguri de faptul că nu ai mai văzut-o așa până acum! Iată cum se descurcă fosta iubită a artistului fără ajutorul lui Hâtz!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dorian Popa a făcut astăzi un videoclip pe pagina sa de YouTube, unde a vorbit despre faptul că a fost prins drogat la volan, dar el a și confirmat despărțirea de Babs. Ei bine, paparazzii noștri au filmat-o astăzi pe Claudia Iosif, chiar după ce artistul a postat acel clip video. Iată cum a fost văzută fosta iubită a cântărețului!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Primele imagini cu Babs, după ce Dorian Popa a confirmat și el public despărțirea

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt zilnic pe „urmele” vedetelor din România și le surprind pe acestea în diverse ipostaze. De această dată, în atenția camerelor de filmat a fost nimeni alta decât Babs, fosta iubită a artistului Dorian Popa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Din imaginile surprinse de paparazzii noștri se poate vedea că Babs nu are nevoie de un bărbat în viața ei, căci se descurcă de una singură! Avem dovada clară a faptului că fosta iubită a cântărețului face totul pe cont propriu.

Pentru a vedea videoclipul pe care vi l-am pregătit, dar și imaginile de senzație cu Babs, Claudia Iosif, trebuie să accesați galeria acestui articol.

Cum a fost surprinsă Claudia Iosif

Claudia Iosif a fost văzută chiar în fața casei sale. Babs a stat de vorbă cu niște muncitori care lucrează la locuința ei, iar la un moment dat a plecat de acasă și s-a dus la un magazin cu materiale de construcții. Ea a stat un timp acolo, dar a ieșit fără să cumpere ceva.

Fosta iubită a lui Dorian Popa a plecat de la magazinul de materiale de construcții și s-a oprit la primărie, după care s-a dus să-și facă presiunea la roți. Babs a plecat grăbită la un alt magazin cu materiale de construcții pentru casă, unde s-a uitat la flori mai mult timp, apoi a plecat în zona de grădină a magazinului. Vedeta s-a uitat la un gărduleț, după care a cumpărat de la magazin piatră decorativă. Ea și-a pus de una singură piatra decorativă în căruciorul de la magazin, semn că se decurcă de minune în viața de zi cu zi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191