Unul dintre criminalii care l-au ucis pe Adrian Kreiner a lăsat o urmă! Detaliul care îi conduce pe anchetatori mai aproape de rezolvarea cazului

Unul dintre criminalii care l-au ucis pe Adrian Kreiner a lăsat o urmă! Detaliul care îi conduce pe anchetatori mai aproape de rezolvarea cazului

Ancheta privind tragicul deces al omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a avansat o treaptă importantă, odată cu descoperirea unui detaliu cheie. Unul dintre agresorii care l-au ucis pe afacerist ar fi lăsat o urmă esențială pentru anchetatori, aducându-i mai aproape de rezolvarea acestui caz șocant.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ancheta legată de tragicul deces al omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, continuă să dezvăluie noi detalii care i-ar putea conduce pe anchetatori mai aproape de rezolvarea cazului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner a lăsat o urmă

Unul dintre agresorii care l-au torturat pe Adrian Kreiner ar fi lăsat o urmă esențială pentru investigație.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Agresorii, care și-ar fi supravegheat victima timp de câteva zile dintr-o casă apropiată, au avut cunoștințe precise despre modul de funcționare a sistemului de securitate al vilei lui Adrian Kreiner. Aceștia au reușit să dezactiveze sistemul electric, ducând la întunecarea camerelor de supraveghere.

Detaliul cheie în investigație a apărut după atac. Unul dintre agresori a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce fuma o țigară pe stradă. Mucurile de țigară lăsate în urmă au fost colectate și expertizate pentru identificarea profilului ADN al individului, potrivit

Chiar dacă fața acestuia era acoperită de o cagulă, înregistrările video ar putea furniza informații valoroase pentru identificarea agresorului. Cu toate acestea, până acum, autoritățile nu au făcut publice detalii legate de identitatea sau eventualele rezultate ale analizei ADN.

Ancheta în acest caz este complexă, iar polițiștii au colaborat cu criminaliști din București pentru a accelera progresul investigației. Criminalii care au pătruns în locuința lui Adrian Kreiner în noaptea tragică sunt în continuare de negăsit, iar cercetările sunt în desfășurare. Aceștia au lăsat în urmă un loc de groază, iar moartea lui Adrian Kreiner a șocat comunitatea din Sibiu.

Cum a fost găsit afaceristul de echipele de salvatori

Afaceristul Adrian Kreiner, care a fost brutal agresat în propria sa locuință din Sibiu, a fost găsit într-o stare gravă de către echipele de salvatori.

Potrivit informațiilor, atunci când salvatorii au ajuns la locul tragediei, Adrian Kreiner se afla în stop cardiorespirator.

Starea omului de afaceri era extrem de gravă, prezentând multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. Ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU), Adrian Kreiner a fost internat în secția de Terapie Intensivă (ATI), unde a fost intubat și ventilat mecanic, în lupta pentru viața sa. Cu toate acestea, după doar două zile, inima omului de afaceri a cedat, iar acesta a decedat în cursul nopții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191