Un bărbat care a câștigat la loto 1,35 miliarde $ își dă partenera în judecată pentru că le-a spus părinților de premiu

Un bărbat care a câștigat la loto 1,35 miliarde $ își dă partenera în judecată pentru că le-a spus părinților de premiu

Un câștigător la loto o dă în judecată pe mama copilului său pentru că le-a spus părinților lui că a câștigat jackpotul Mega Millions de 1,35 miliarde de dolari, scrie Mirror.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bărbatul din SUA a câștigat premiul în ianuarie 2023, iar acum o dă în judecată pe femeie. Aceasta a semnat un acord de confidențialitate pe 8 februarie pentru a păstra secret numele partenerului ei până la 1 iunie 2032, când fiica lor va împlini 18 ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Femeia le-a spus părinților săi că au câștigat suma uriașă și, conform acordului semnat, aceasta ar fi trebuit să îi spună partenerului ei despre orice „dezvăluire intenționată sau involuntară”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Aceasta a fost prima dată când jackpot-ul Mega Millions este câștigat în statul Maine. Mega Millions se joacă în 45 de state, printre care și Washington, DC și Insulele Virgine americane.

Jackpot-ul a fost al doilea ca mărime din istoria Mega Millions și este pentru a patra oară când suma depășete un miliard de dolari. Premiul cel mare a mai fost câștigat în octombrie 2018, fiind de 1,53 miliarde de dolari, revendicați de un deținător de bilet din Carolina de Sud.

Articol recomandat de

FOTO „Rusia e vie și și-a etalat puterea!” Naționala lui Karpin, victorie cu 8-0 în fața a peste de oameni

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191