Banc: ”Nicolae Ceauşescu în vizită la un cămin studenţesc”. Continuarea glumei îți va face ziua mai bună

Banc: ”Nicolae Ceauşescu în vizită la un cămin studenţesc”. Continuarea glumei îți va face ziua mai bună

Bancurile sunt haioase și reușesc să ne aducă buna-dispoziție în orice moment tensionat de peste zi. Indiferent că avem o zi agitată sau mai relaxată, câteva glume bune vor însenina situația în care ne aflăm.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bancurile ne înseninează viața și ne aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi. Ele sunt comice și, de fiecare dată când sunt citite, ni se schimbă starea în bine. Indiferent că suntem acasă sau la locul de muncă, o glumă bună este mereu bine-venită și aduce multă bucurie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bancul zilei

Nicolae Ceauşescu în vizită la un cămin studenţţii, nemulţumiţi de cantină, cer să li se mărească îndemnizaţ aprobă creşterea de la 10 lei la 12 lei pe ă vizita la o puşcărie, unde deţinuţii sunt şi ei nemulţumiţ aprobă creşterea îndemnizaţiei de la 5 lei la 50 de Gheorghe Maurer e revoltat şi cere explicaţ Ceauşescu îi zice:– Taci mă, nu fi prost, că noi studenţi nu mai ajungem.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alte glume haioase

La psihiatru:– Am fost săptămâna trecută la dumneavoastră…– Da, îmi amintesc, spuneați că vedeți multe muște, așa, ca prin ceață.– Da, da! Și mi-ați dat niște pilule!– Ei, au avut efect?– Da, săru-mâna, dom’ doctor, acum le văd clar de tot, fiecare picioruș!

Prin oceanul Pacific trecea un dintre pasageri îi arată căpitanului ca pe o insuliță e un om zdrențăros, care sare și dă din mâini.Îl întreabă pe căpitan:– Cine e tipul?– Nu știu, dar de câte ori trecem pe aici, se bucură nespus.

Un politist oprește un șofer in trafic:– Ați băut?– mâncat salątă de varză cu oțet!– Păi, și câtă salată ați mâncat?– Patru sticle!

O bunicuță stă pe o piatră și vinde mere.– Mere, mere de la Cernobîl!Un tip se apropie și îi spune:– Nu mai zi că-s de la Cernobîl: cine o să ți le cumpere?– Cumpără mama, cumpără! Unii pentru șef, alții pentru soacră…

Doi prieteni stau de vorbă:– M-am angajat ca electrician la Biserică …– Foarte tare. Si ce faci acolo?– Aprind și sting lumânări …

CITEȘTE ȘI: Banc: „Tragedia angajatului la stat”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191