Star Magazin. Ștefan Stan și soția s-au despărțit în secret! Ce s-a întâmplat în căsnicia artistului: „Lucrurile s-au mai schimbat” / VIDEO

Star Magazin. Ștefan Stan și soția s-au despărțit în secret! Ce s-a întâmplat în căsnicia artistului: „Lucrurile s-au mai schimbat” / VIDEO

Este despărțirea momentului, în showbiz-ul românesc! Nimeni nu a știut asta despre ei, dar au făcut acest pas în mare secret, în urmă cu un an. Fosta soție s-a mutat deja din țară. Ștefan Stan a făcut, acum, primele declarații, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ruptura care s-a produs între el și partenera lui.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dacă pe plan profesional Ștefan Stan este se bucură de toate oportunitățile, după perioada pandemiei, pe plan personal lucrurile se pare că au luat o întorsătură neașteptată. Fără să ofere multe detalii, artistul a vorbit despre mutarea familiei lui în Germania, definitiv.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ștefan Stan și soția s-au despărțit în secret

Zvonurile legate de un posibil divorț între Ștefan Stan și soția sa, Simona, au apărut în urmă cu un an, atunci când partenera artistului s-a mutat cu cele două fetițe, în Germania. Cântărețul, însă, a preferat atunci să infirme speculațiile, dar acum a făcut primele declarații după despărțire.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cine e Simona, soția lui Ștefan Stan

Dacă Ștefan Stan este un personaj extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc, pe soția lui mai puține persoane o cunosc.

Amintim că povestea de dragoste dintre Ștefan Stan și Simona fost ținută departe de ochii presei până când cei doi au spus marele „DA!” în fața ofițerului de stare civilă. Mai mult decât atât, cei doi s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de patru ani.

Cei doi au împreună doi copii, însă relația lor a luat o întorsătură radicală după pandemie, astfel că, au decis de comun acord că este mai bine să o ia pe drumuri separate, în urmă cu un an, însă având grijă împreună de cele două fetițe.

CITEȘTE ȘI: Ştefan Stan se pregăteşte de nuntă, dar şi pentru rolul de tătic: „Vrem 7-8 copii”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191