Imagini cu închisoarea în care a fost dus Cherecheș, cea mai modernă din Bavaria. Este dotată cu tehnologie anti evadare

Imagini cu închisoarea în care a fost dus Cherecheș, cea mai modernă din Bavaria. Este dotată cu tehnologie anti evadare

După ce a fost capturat, Cătălin Cherecheș a fost dus într-un penitenciar de maximă siguranță, cel mai modern din Bavaria, cu tehnologie modernă anti evadare. Germanii au scanner pentru monitorizarea bătăilor inimii deținuților, astfel încât să detecteze dacă încearcă cineva să scape inclusiv prin sistemul de evacuare a rufelor murdare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este cea mai protejată închisoare din Bavaria. Are ziduri înalte de 6 metri, la fel și gardurile. 200 de camere sunt instalate pentru a-i monitoriza pe deținuți.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Închisoarea are cele mai moderne tehnologii de securitate. Clădirile sunt proiectate în formă de Y pentru a evita comunicarea nedorită între prizonieri. Are spațiu pentru aproximativ 600 de deținuți.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Are si scanner de monitorizare a batailor inimii, destinat să împiedice prizonierii să se strecoare prin poartă într-un cărucior de spălăățile exterioare și interioare sunt codificate pe culori, pentru o coordonare și o orientare mai bună pentru deținutii care nu vorbesc limba germană. Germanii au presupus că o să găzduiască și deținuți străini, așa cum este Cherecheș.

Închisoarea nu va fi un „hotel sau un centru de răsfăț” asta spuneau autoritățile la deschiderea din 2015. I-a costat pe germani 105 milioane de euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191