Test de inteligență. Mută un chibrit pentru a obține patru triunghiuri / FOTO

Test de inteligență. Mută un chibrit pentru a obține patru triunghiuri / FOTO

Este din nou vineri, iar redacția îți propune și astăzi un test de personalitate numai bun pentru acest final de săptămână. Testul de azi este cu totul diferit față de cele cu care te-am obișnuit și care se găsesc pe site-ul nostru. Tot ceea ce trebuie să faci este să muți un chibrit pentru a obține patru triunghiuri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În general, testele de atenție, inteligență, IQ sau chiar cele de personalitate ajută la evaluarea abilităților cognitive, emoționale, sociale sau a competențelor. Astăzi ți-am pus la dispoziție o nouă provocare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mută un chibrit pentru a obține patru triunghiuri

Pentru că este final de săptămână și cu toții ne pregătim de weekend, testul propus astăzi îți va pune puțin mintea la contribuție.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tot ceea ce trebuie să faci este să muți un singur băț de chibrit pentru a obține patru triunghiuri.

Testul de inteligență al zilei

Ei bine, în cazul în care nu ai fost suficient de atent și de creativ și nu ai reușit să aflii răspunsul corect, nu trebuie să îți faci griji. Noi îți vom spune care este rezolvarea corectă a acestui test.

În acest fel, pentru a descoperi care este rezolvarea acestui test de inteligență, trebuie să privești dincolo de imagine pentru că există un secret. Este foarte posibil ca mulți dintre voi să vă fi gândit că trebuie să formați patru triunghiuri, adică patru forme geometrice, însă răspunsul nu este acesta.

Astfel că, așa cum am menționat mai sus trebuie muți doar un singur băț de chibrit, iar acesta va fi cel care formează a treia latură a primului triunghi. După aceea, el trebuie așezat astfel încât latura de jos a primului triunghi să îl atingă la jumătate.

În final, dacă mută bățul de chibrit menționat sub forma explicată, vei obține cifra „4”. Iar în imaginea va apărea „4 triunghiuri”. Privește cea de-a doua imagine din galerie, în cazul în care nu v-ați prins.

CITEȘTE ȘI: Test de inteligență! Găsește mașina din imagine. Ai la dispoziție 8 secunde / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191