America Express, 4 decembrie 2023. Echipa care a câștigat imunitatea din ultima etapă din Ecuador. Concurenții sunt primii care au locul asigurat în drumul spre Argentina / VIDEO

America Express, 4 decembrie 2023. Echipa care a câștigat imunitatea din ultima etapă din Ecuador. Concurenții sunt primii care au locul asigurat în drumul spre Argentina / VIDEO

Ediția din această seară s-a dovedit plină de provocări, iar concurenții au luptat pentru imunitate și implicit pentru un loc asigurat în Argentina. Una dintre echipe a ajuns prima la Irina Fodor și au ajuns direct în etapa următoare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce au făcut față numeroaselor provocări, o echipă se bucură de imunitate, dar și de șansa de a fi primii care au ajuns în etapa din Argentina.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine a câștigat imunitatea și a primit șansa pentru următoarea etapă din Argentina

Romică și Cătălin Țociu au respirat ușurați atunci când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor, că au obținut imunitatea și un loc asigurat în etapa din Argentina. Cei doi nu se așteptau ca acesta să fie deznodământul. Pe locul următor a fost echipa formată din frații Eram, iar mai apoi Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Iulia Albu și Mike, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ada și Tony Galeș.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Dragii mei, ați ajuns într-o anumită ordine la mine. Unii dintre voi au avut niște carduri cu minute. Altele mai multe, altele mai puține. Aceste minute ar fi trebuit scăzute din timpul în care ați ajuns la mine, iar aceste minute au dat unora un avantaj, iar celor care nu le-au un dezavantaj! Unii au avut minute multe, dar nu au schimbat cu nimic clasamentul! Romică, nu ți-au folosit la nimic acele pentru că ai ajuns primul la mine oricum! Sunteți imuni, dragii mei, Romică și Cătălin! Aveți imunitatea mare și plecați în Argentina!”, a anunțat Irina Fodor.

Cei doi i-au mulțumit Anamariei Prodan pentru că i-a ajutat

Romică și Cătălin Țociu i-au mulțumit impresarei pentru că i-a ajutat. Cei doi au spus că impresara i-a motivat și că a fost un real sprijin pentru ei, iar într-un final, acesta lucru s-a și văzut. Vedeta i-a încurajat pe cei doi să termine probele mai repede, mai ales atunci când a venit vorba de misiunea cu măruntaiele de pește, acolo unde impresara le-a dat o mână de ajutor și a reușit să convingă localnici, pentru a cumpăra ceviche.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191