Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce echipă a fost eliminată înainte de Marea Finală din Buenos Aires: „Am plâns…” / VIDEO

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce echipă a fost eliminată înainte de Marea Finală din Buenos Aires: „Am plâns…” / VIDEO

În episodul din această seară al emisiunii America Express – Drumul Soarelui, difuzat pe data de 25 decembrie 2023, una dintre cele trei echipe a fost eliminată înainte de a ajunge în Marea Finală din Buenos Aires. Iată cine sunt cei doi concurenți care au ieșit din competiție.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astăzi, pe data de 27 decembrie 2023, va fi difuzată Marea Finală America Express, sezonul 6, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce echipă a fost eliminată înainte de Marea Finală din Buenos Aires

În ediția din această seară, cu mari emoții, cele trei echipe rămase în competiție s-au strâns la careu pentru a afla deznodământul cutiilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior, prezentatoarea TV a anunțat că prima cutie ce va fi deschisă va fi cea a echipei formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Așadar, cele două concurente vor ajunge în Marea Finală America Express.

Aris Eram a decis că următoarea cutie care să fie deschisă de Irina Fodor să fie a echipei lui.

Pălăriuța din cutiuța fraților Eram a fost verde, așa că echipa formată din Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au părăsit în această seară aventura America Express, sezonul 6.

Giulia Anghelescu, declarații emoționant

Imediat ce a aflat că va părăsi competiția America Express, Giulia Anghlescu a spus despre competiție că a fost, poate, cea mai tare experiență prin care a trecut în viață.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191