Bărbatul care și-a ucis soția în Galați, a făcut declarații. Vivi a acuzat-o de prostituție și că i-a distrus familia: ”N-am mai suportat”

Bărbatul care și-a ucis soția în Galați, a făcut declarații. Vivi a acuzat-o de prostituție și că i-a distrus familia: ”N-am mai suportat”

O femeie a fost ucisă de soțul ei, în urmă cu câteva ore, în Galați. Victima a fost ștrangulată până și-a dat ultima suflare, iar bărbatul a ajuns pe mâinile polițiștilor. Vivi a făcut primele declarații în care a precizat cum a început totul. Acesta și-a acuzat soția de prostituție.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O tragedie de proporții s-a produs în Galați, cu doar o zi după Crăciun. Un bărbat a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun și și-a ucis cu sânge rece soția.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vivi a strâns-o de gât pe soția lui până când a omorât-o, iar acum urmează să își primească sentința din partea instanței. Până atunci, a fost dus la audieri.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul care și-a ucis soția în Galați, a făcut declarații

Vivi a făcut primele declarații, după ce și-a ucis soția. Acesta a mărturisit că regretă cumplit gestul, deoarece nu și-a dorit să se ajungă aici. Nu și-a pus în plan să o omoare, însă și-a pierdut cumpătul în timpul unui scandal uriaș cu ea. Astfel, a recurs la un gest necugetat și a strâns-o de gât.

De asemenea, bărbatul nu s-a abținut de la acuzații dure, spunând că femeia i-a distrus familia și a acuzat-o că făcea prostituție.

Mai mult, familia femeii ar fi fost cea care ar fi împins-o pe acest drum. Vivi a spus că nu a mai suportat nimic din ce a trăit, astfel că a făcut o criză de nervi, care s-a terminat tragic.

Bărbatul a fost reținut

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii, după ce femeia a fost găsită fără suflare. Vivi și soția lui aveau doi copii, iar acum toată lumea de îndreabă în grija cui vor rămâne, având în vedere că mama lor a fost ucisă, iar tatăl are șanse foarte mari să fie condamnat la închisoare.

”Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost între timp prins și reținut. A fost găsit pe raza orașului, dar în alt cartier. Crima a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cei doi aveau copii, două fete de 9 și 10 ani care nu erau acasă în momentul comiterii faptelor”, a transmis procurorul Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191