Copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor a fost înmormântat. Ce amintire a ținut tatăl la piept

Copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor a fost înmormântat. Ce amintire a ținut tatăl la piept

11 ani, pasionat de hochei, mort în hotelul tatălui său într-un incendiu despre care încă nu se știu cauzele. Victor Dinicu, copilul de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor a fost înmormântat sâmbătă la cimitirul din orașul Voluntari. Înainte, preoții i-au făcut o slujbă în biserica cartierul bucureștean Vatra Luminoasă, unde copilașul a fost botezat

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La sosirea în cimitirul orașului Voluntari, cortegiul funerar a fost escortat de o mașină a Poliției Locale, iar când dricul alb a intrat pe poarta cimitirului, mulțimea a început să aplaude.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Zeci de oameni, cunoscuți sau gură-cască au ținut să participe la înmormântarea copilului lui Cornel Dinicu. Victor este cea mai mică victimă dintre cele opt făcute de incendiul devastator

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce obiect al copilului l-a ținut la piept Cornel Dinicu 

Cornel Dinicu a ținut tot timpul înmormântării la piept un pantof de sport al copilului său la piept, iar prietenii și rudele l-au îmbrățișat constant. Distrus de pierderea băiatului așa cum ar fi fost orice părinte, cel care este considerat patronul complexului Ferma Dacilor a încercat să rămână puternic pe toată durata nefericitului eveniment.  

Colegii copilului au ținut în mâini crose de hochei și au purtat tricouri cu fotografia lui Victor și au fost îmbrăcați în tricouri care aveau pe spate inscripția Ferma Dacilor.  

„Îmi pare rău! A fost coleg cu noi la echipă la hochei și îl cunoaștem de foarte mulți ani” a spus de abia stăpânindu-și lacrimile un cunoscut pentru

Cum s-a petrecut tragedia de la Ferma Dacilor 

În a doua zi de Crăciun, în jurul orei , un incendiu puternic a distrus corpul principal al complexului Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani. În urma tragediei s-au înregistrat opt victime dintre care șase au fost deja identificate pe baza testelor DN iar pentru alte două persoane dispărute se fac analize pe mai multe oase găsite în mormanul de cenușă.  

Ceilalți doi copii decedați în incendiu nu au fost înmormântați

Printre victimele acestei tragedii sunt trei copii, frații Luca (16 ani) și Petre (11 ani) Ene și Victor Dinicu (11 ani). Dintre aceștia doar Victor a fost înmormântat, familia Ene amânând înmormântarea, așteptând verdictul medicilor legiști în privința fragmentelor osoase găsite. deoarece doar unul dintre copii a fost identificat deocamdată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191