Prodanca. Punct şi de la capăt. Imagini fabuloase din casa de lux a Anamariei Prodan! Vedeta a renovat, iar fotografiile cu Laurențiu Reghecampf au dispărut: ”A rămas doar ce trebuie” / VIDEO

Prodanca. Punct şi de la capăt. Imagini fabuloase din casa de lux a Anamariei Prodan! Vedeta a renovat, iar fotografiile cu Laurențiu Reghecampf au dispărut: ”A rămas doar ce trebuie” / VIDEO

Prodanca. Punct şi de la capăt. Anamaria Prodan i-a primit pe telespectatori în interiorul casei sale de lux. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a renovat totul, iar zecile de fotografii cu fostul ei soț au dispărut! Vedeta a avut nevoie de o schimbare radicală și a trecut la fapte!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Anamaria Prodan are o casă fabuloasă și a creat un loc unde își găsește liniștea. Felul în care arată are legătură și cu ceea ce se întâmplă în viața ei, căci după fiecare schimbare, vedeta trece la renovat!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Acest lucru s-a întâmplat și după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, când a schimbat fiecare colț din casă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Imagini fabuloase din casa de lux a Anamariei Prodan

Vedeta este obișnuită cu luxul și opulența, care se pot vedea și în toate camerele din casa ei. A decorat totul exact așa cum și-a dorit, iar rezultatul este peste așteptări.

Anamaria Prodan se întoarce, de fiecare dată, cu drag la ea acasă și a avut grijă ca toți membri din familie să se simtă speciali.

Astfel, sufrageria a fost împânzită cu imagini cu ea și copiii ei, puse în taboluri uriașe. Anamaria Prodan avea un casă un perete acoperit cu imagini cu Laurențiu Reghecampf, însă acestea au dispărut! Vedeta nu și-a schimbat doar viața din punct de vedere amoros, ci trăiește într-un mediu diferit.

Vedeta a făcut dezvăluiri neștiute

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri neștiute despre ultimele momente din relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a făcut mărturisiri emoționante, despre suferința pe care a simțit-o atunci și despre ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191