Reacția incredibilă a Mariei Lungu, după ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminată de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el în care plânge: ”Să fie tare” / VIDEO

Reacția incredibilă a Mariei Lungu, după ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminată de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el în care plânge: ”Să fie tare” / VIDEO

Eliminarea iubitei lui Cristian Marinescu de la Mireasa s-a lăsat cu multe reacții, dar niciuna nu o întrece pe cea a Mariei Lungu! Fosta lui iubită a ironizat imaginile în care el plânge de dorul Antoniei și a făcut declarații despre iubirea dintre ei! Iată ce a spus,

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cristian Marinescu este nevoit să continue emisiunea fără Antonia, căci a fost eliminată de la Mireasa, după voturile publicului. Cea care nu a putut să stea departe de acest subiect este Maria Lungu, a cărei reacție a fost incredibilă!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fosta iubită a lui Cristian Marinescu s-a amuzat după ce a văzut imaginile cu el, în timp ce are lacrimi în ochi, din cauza eliminării Antoniei!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cum a reacționat Maria Lungu, după ce Antonia a fost eliminată din casa Mireasa

După cum știm deja, Maria Lungu este fosta iubită a lui Cristian Marinescu. Cei doi au avut o relație înainte ca el să intre în casa Mireasa, dar care a ajuns la final. Au existat și câteva controverse între ei, mai ales în ceea ce privește relația pe care Maria Lungu o are cu fosta ei soacră.

De această dată, însă, fosta lui iubită a ironizat povestea de iubire dintre el și Antonia și faptul că el a plâns în emisiune, după ce a aflat că partenera lui urmează să fie eliminată.

Maria Lungu i-a transmis că trebuie să fie tare, să reziste, iar Antonia ar trebui să revină în casa Mireasa, căci la mijloc sunt, totuși, euro.

Antonia trece cu greu peste faptul că a fost eliminată

Antonia a încălcat regulamentul Mireasa, astfel că a ajuns în cursa pentru eliminare. În cele din urmă a aflat că va trebui să plece acasă, după ce publicul a votat acest lucru.

Perioada prin care trece este foarte dificilă pentru ea, spunând că ăi este foarte greu să stea departe de Cristian Marinescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191