Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționantă! Cum s-a afișat cu cei doi băieți, Liam și Landon. FOTO

Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționantă! Cum s-a afișat cu cei doi băieți, Liam și Landon. FOTO

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf traversează, din nou, una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. La sfârșitul lunii martie, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Recent, antrenorul a postat o imagine cu băieții săi din relația pe care o are în prezent. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Laurențiu Reghecampf se bucură de o familie minunată. Este părintele a patru copii din relații diferite: Luca, Bebe, Liam și Landon Abram. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Laurențiu Reghecampf, un tată emoționat 

Recent, antrenorul de fotbal a postat pe contul să de Instagram o fotografie în care apare alături de cei doi băieți din relația cu Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf le-a prezentat fanilor un tablou de familie: imaginea cu pricina îi înfățișează pe Liam și Landon, pe care îi ține în brațe, iar Liam își pupă frățiorul mai mic. Etichetată în postare este și Corina Caciuc, fiind probabil cea care a realizat fotografia. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Laurențiu Reghecampf, despre relația cu Corina Caciuc

Cu toate că relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc a fost aspru criticată la început, antrenorul de fotbal a vorbit despre povestea lor de dragoste și despre modul în care a început aceasta. 

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea, acum ceva timp, Laurențiu Reghecampf. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191