Geanina Ilieș, surpriză de proporții în direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lăsat cu lacrimi de emoție

Geanina Ilieș, surpriză de proporții în direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lăsat cu lacrimi de emoție

Geanina Ilieș a avut parte de o surpriză de proporții în direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit în platou, căci astăzi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ziua de astăzi este specială pentru cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena. Printre sărbătoriții zilei se numără și Geanina Ilieș, pe care o cheamă și Elena. Fiul și mama ei au fost complicii echipei de știri, căci au venit atunci când urma să prezinte un material.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Doar familia Geaninei Ilieș știa că poartă și numele de Elena, iar astăzi, fiul și mama ei au venit în platou, înainte de a prezenta următorul subiect. Fiul ei a intrat primul în platou și i-a adus mamei lui un buchet de flori, în condițiile în care de dimineață a dat de înțeles că a uitat de onomastica Geaninei Ilieș.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191