Anunț trist pentru fanii lui Kate Middleton. Noi detalii despre starea prințesei de Wales

Anunț trist pentru fanii lui Kate Middleton. Noi detalii despre starea prințesei de Wales

Vești proaste pentru toți fanii lui Kate Middleton, soția prințului William. Iată noi detalii despre starea prințesei de Wales, după ce s-a aflat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Casa Regală britanică a dezvăluit informații proaspete privind momentul posibil al revenirii lui Kate Middleton la îndatoririle sale regale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu ceva timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vești proaste pentru fanii lui Kate Middleton

Potrivit The Telegraph, Prințesa de Wales nu va fi implicată în activitățile oficiale până la finalul anului 2024 sau până când medicii îi vor da undă verde.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Un consilier regal a subliniat necesitatea de intimitate și sprijin pentru recuperarea Prințesei de Wales. Acesta a afirmat că Kate Middleton va reveni la activitățile sale regale doar cu aprobarea medicilor.

Prințesa de Wales, implicată în proiecte

În ciuda absenței sale din activitățile regale, Prințesa de Wales a fost implicată în proiecte importante, în special în domeniul educației timpurii, menționează sursa oficială. Cu toate acestea, accentul principal este pus pe recuperarea sa.

Aceste detalii vin în contextul unei perioade dificile pentru Kate Middleton și familia regală britanică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191