Emanoil Savin, candidat PSD la Primăria Buşteni: „De la 1 noiembrie, vă dăm înapoi drepturile confiscate!”

Emanoil Savin, candidat PSD la Primăria Buşteni: „De la 1 noiembrie, vă dăm înapoi drepturile confiscate!”

Emanoil Savin, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Bușteni, a lansat programul local de guvernare pentru următorii patru ani, promițând că va transforma Bușteniul într-un loc mai prietenos și mai prosper pentru locuitorii săi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Savin a subliniat importanța dialogului constructiv cu cetățenii, menționând că, împreună cu echipa sa, a petrecut timp prețios interacționând direct cu locuitorii. „M-am bucurat de fiecare revedere și sunt încrezător că, uniți, vom reuși să ne atingem toate obiectivele propuse,” a declarat Savin.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Printre promisiunile cheie ale campaniei lui Savin se numără inițiative orientate către facilitarea accesului la servicii esențiale și reducerea costurilor pentru anumite categorii de locuitori. De la 1 noiembrie 2024, orașul va beneficia de tarife reduse la apă și salubritate gratuită pentru seniorii de peste 75 de ani, transport comun gratuit pentru pensionari, și ajutor pentru încălzirea cu lemne. Aceste măsuri sunt destinate să ușureze povara financiară asupra celor mai vulnerabili membri ai comunității.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191