Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Verișorul Raisei, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost ridicat, miercuri, de polițiști. Potrivit surselor Digi24, băiatul este principalul suspect al crimei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Odată cu el, a fost dus la audieri și tatăl acestuia, care ar fi știut despre faptele fiului său.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dovezile descoperite de anchetatori arată că fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia. Mai apoi, băiatul de 15 ani ar fi dus cadavrul în locul în care a fost descoperit de polițiști.

Rezultatele necropsiei arată că Raisa a avut parte de o moarte violentă. Încadrarea a fost schimbată în omor, din ucidere din culpă. 

Raisa a dispărut luni din fața casei unde se juca alături de mai mulți copii și a fost găsită moartă pe câmp, marți. Peste o sută de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu un elicopter, au participat la operațiunea masivă de căutare a copilului.

Fetița a fost găsită fără suflare într-o râpă la aproximativ 400 de metri de casa din fața căreia a dispărut. Cadavrul prezenta urme de violență.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191