Anca Dinicu este însărcinată! „Mai bine aflați de la mine”. Actrița și-a prezentat și iubitul. Cine este viitorul tătic / FOTO

Anca Dinicu este însărcinată! „Mai bine aflați de la mine”. Actrița și-a prezentat și iubitul. Cine este viitorul tătic / FOTO

Anca Dinicu trăiește momente unice de când a aflat că este însărcinată pentru prima dată, veste pe care a împărtășit-o cu fanii astăzi, de Ziua Copilului. Actrița s-a afișat alături de iubit, fericiți de noua etapă din viața lor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Anca Dinicu a anunțat astăzi că este însărcinată. Actrița, care a preferat mereu să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, a făcut publică și o imagine alături de iubitul ei, Georgian Păun.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Anca Dinicu a anunțat de Ziua Copilului că este însărcinată

De acum încolo, Ziua Copilului va avea o altă semnificație pentru Anca Dinicu, asta pentru că astăzi a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Actrița a postat pe Instagram un mesaj în care spune că și-a dorit ca ea să dea vestea cea mare înainte să o facă altcineva. Și nu doar aici este „premiera”, căci și-a prezentat și iubitul. Anca Dinicu formează un cuplu cu Georgian Păun, un cunoscut baschetbalist, cu care s-a afișat pentru prima dată în mediul online astăzi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la mama ei

În urmă cu ceva timp, Anca Dinicu spunea că a fost surprinsă să vadă cât de multe sacrificii poate face o femeie pentru soț și copii, așa cum este și cazul mamei ei. La acel moment, actrița spunea că deși a apreciat-o mereu pentru că s-a pus pe locul doi, nu ar proceda la fel în relație.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191