Cine sunt cei doi tineri stropiți cu acid de baterie ieri, în Călărași. Unul dintre ei se află în stare critică / FOTO

Cine sunt cei doi tineri stropiți cu acid de baterie ieri, în Călărași. Unul dintre ei se află în stare critică / FOTO

Apar noi informații în cazul celor două persoane stropite cu acid de baterie în timp ce se aflau într-un autoturism, în Călărași. Este vorba despre o tânără în vârstă de 29 de ani şi iubitul ei, de 24 de ani. Cel din urmă se află în stare critică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Amintim că în cursul zilei de ieri, două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost atacate cu o substanță corozivă în timp ce se aflau în mașină, pe o stradă din Călărași. Incidentul s-ar fi petrecut seara, iar atacatorul, care avea faţa acoperită, a fugit imediat după ce a comis fapta.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

S-a aflat cine sunt cei doi tineri stropiți cu acid de baterie ieri, în Călărași

Cei doi tineri care au fost stropiți cu acid de baterie au fost transportați, de urgenţă, la două spitale din Capitală. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost mutila, iar starea lui este critică.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Atacatorul nu a fost încă prins, iar oamenii legii nu au idee despre cine este vorba pentru că, momentan, nici măcar nu au reușit să îl identifice, scrie

Tânăra în vârstă de 29 de ani are o stare mai bună decât a iubitului său. A reușit să poarte o conversație cu oamenii legii. În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru tentativă de omor și polițiștii continuă cercetările.

Acceași sursă anterior menționată scrie că tinerii atacați ar avea antecedente cu traficul de droguri.

Ce au transmis polițiștii din Călărași

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din municipiul Călăraşi. Cei doi tineri au fost stropiți cu acid de baterie în timp ce se aflau într-o mașină.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191