O fosta secretară a fost ucisă din greșeală de prietena ei, în Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

O fosta secretară a fost ucisă din greșeală de prietena ei, în Gorj. Cum a avut loc tragedia / FOTO

O tragedie șocantă a avut loc în Gorj, în care o femeie, fostă secretară, a fost ucisă din greșeală de către propria ei prietenă. Iată cum s-ar fi întâmplat totul. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Elena Ecobici, în vârstă de 56 de ani, fosta secretară a președintelui Consiliului Județean Gorj, a decedat în urma unui accident tragic produs în Târgu Jiu, județul Gorj.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O femeie a fost ucisă de prietena ei

Evenimentul dramatic a avut loc pe 6 iunie 2024, când o prietenă a acesteia a pierdut controlul mașinii, dintr-o eroare nefericită.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tragedia a survenit atunci când o femeie de 43 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a încercat să pornească în marșarier.

În timpul manevrei, aceasta a luat din greșeală piciorul de pe ambreiaj, lovind-o cu portiera pe Elena Ecobici, care se afla parțial coborâtă din vehicul. Victima a fost proiectată pe carosabil, iar mașina a trecut peste ea, continuând să se deplaseze în marșarier în mod involuntar

Autoritățile au intervenit de urgență

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost alertați prin apelul de urgență 112 și au ajuns rapid la locul incidentului. În urma primelor verificări, autoritățile au constatat că șoferița deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența alcoolului.

Elena Ecobici a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au reușit să îi salveze viața. Trupul neînsuflețit al victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

În urma acestui accident, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191