În atenția Poliției/ Turism electoral şi mită pentru alegători, în comuna Berceni! Primărița Cosmina Pandele (PNL), vizată de anchetă

În atenția Poliției/ Turism electoral şi mită pentru alegători, în comuna Berceni! Primărița Cosmina Pandele (PNL), vizată de anchetă

Poliția a fost sesizată cu privire la un incident grav petrecut in comuna Berceni din județul Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Primărița Cosmina Pandele este acuzată de „turism electoral” şi dare de mită, implicând transportul organizat al alegătorilor către secțiile de votare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Surse locale susțin că au fost observate autocare transportând persoane din afara comunei la secțiile de votare, cu scopul de a creşte numărul de votanți în favoarea primaritei în funcție, Cosmina Pandele, PNL.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit martorilor oculari, autocarele nu doar că aduceau alegătorii la urne, dar pasagerilor li se oferea mită electorală.

„Am văzut oameni care primeau bani înainte de a intra în secția de votare. Totul era foarte organizat”, a declarat un localnic.

Reamintim că şi luarea de mită în schimbul votului constituie faptă penală şi se pedepseşte conform legislației în vigoare!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191