Irina Columbeanu, parada genților de lux în România. După apariția cu poșeta Chanel de 10.000 de euro, surprinde cu un alt accesoriu

Irina Columbeanu, parada genților de lux în România. După apariția cu poșeta Chanel de 10.000 de euro, surprinde cu un alt accesoriu

Irina Columbeanu a atras atenția cu aparițiile ei în România, unde a revenit pentru câteva zile pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu. În țară, fata Monicăi Gabor a purtat haine lejere și confortabile, însă le-a accesorizat cu genți de mii de euro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe 14 iunie, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a ajuns în România. A revenit pentru a-și revedea tatăl, pe fostul milionar Irinel Columbeanu, care și-a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască la azil. Împreună au pornit într-o călătorie prin țară, au mers la Cluj, în Bacău, dar și la Iași.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În timpul vizitei, tânăra în vârstă de 16 ani a atras atenția cu aparițiile ei. La venirea sa în țară, adolescenta a purtat o ținută lejeră, însă un ghiozdan de la un brand celebru, care valorează aproximativ de euro. Se pare că Irina Columbeanu are aceleași gusturi pentru gențile de lux precum mama ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce a ajuns în București, adolescenta a plecat împreună cu tatăl ei pentru câteva zile în Cluj, acolo unde vor petrece multe momente de neuitat. În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a optat pentru o ținută mai elegantă. Irinuca a îmbrăcat o cămasă din mătase și o fustă scurtă, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o geantă Chanel, care valorează peste de euro. (Vezi AICI foto).

Pentru vizita la Iași, Irina Columbeanu a ales o altă geantă, una bleumarin, de la un alt brand de lux cunoscut. Pe Instagram, tânăra a postat mai multe fotografii, iar fanii au apreciat aparițiile ei. Unul a și întrebat-o de unde are geanta pe care o poartă.

„Este Hermes, de la mama mea”, a spus Irina Columbeanu.

În anul 2018, Irina Columbeanu a părăsit România. S-a mutat în America, acolo unde era stabilită deja mama ei, Monica Gabor. Referitor la studiile ei, după ce a urmat cursurile Liceului Francez „Anna de Noailles” din România până în 2018, ajunsă în Malibu, Irina Columbeanu a fost înscrisă la Malibu High School (MHS), unde și-a găsit locul și s-a integrat cu ușurință în mediul școlar american.

Acum, într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, tânăra a spus că nu are de gând să facă facultatea în America, se gândește să studieze medicina în Elveția. „Vreau să merg la o școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința, nu prea mult matematica, dar încerc. Vorbesc trei limbi străine, engleză, română și franceză”, a explicat Irina Columbeanu, care vrea să devină neurochirurg. Până atunci, ea studiază, dar și muncește în America la un restaurant cu specific italian.

„Am întreținut conexiunea prin Facetime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, gen dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez”, a mai zis fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor.

În același interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, a avut totodată și un mesaj pentru tatăl ei. „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus ea. Totodată, adolescenta a avut și un mesaj pentru tatăl ei, care, emoționat, i-a stat alături. „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu. Fericit de revederea cu fiica lui, Irinel Columbeanu a zis: „Cel mai frumos și fericit moment din această vară. O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală”.

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora , rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191