Primarul comunei Tomşani, Mihai Pelin (PSD), un exemplu de urmat: Proiectele derulate i-au adus 90% din voturi, la alegerile locale

Primarul comunei Tomşani, Mihai Pelin (PSD), un exemplu de urmat: Proiectele derulate i-au adus 90% din voturi, la alegerile locale

Primarul comunei prahovene Tomsani se numara printre edilii cu cele mai bune rezultate din administratia locala, fapt confirmat de procentul urias obtinut la alegerile locale din 9 iunie, cand Mihai Pelin a fost reales primar cu aproximativ 90% din voturile cetatenilor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, a tinut sa il felicite pe Mihai Pelin pentru performanta, intr-un mesaj laudativ postat pe pagina sa de Facrbook:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„O nouă zi, o nouă poveste de succes din administrația publică prahoveană!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Am plăcerea de a vă prezenta un lider care a îndeplinit așa cum trebuie așteptările oamenilor din comunitatea sa: Mihai Florin Pelin, primarul comunei Tomșani.

🏆 La legerile locale din 9 iunie a fost reales cu un procent impresionant de 90%. De ce?

Pentru că Tomșaniul s-a transformat semnificativ sub ochii noștri și sunt mândru să spun că am contribuit și eu activ la acest proces de evoluție.

🤝 Am colaborat îndeaproape cu Pelin de-a lungul anilor, lucru care mi-a permis să observ devotamentul, seriozitatea și integritatea față de locuitorii comunei. Este cu adevărat un lider care știe să lucreze foarte bine cu oamenii și să le reprezinte interesele și nevoile.

🎉 Îi felicit pe Florin Pelin și pe întreaga sa echipă pentru acest remarcabil succes! Le transmit tot suportul și ajutorul meu și al întregii organizații PSD Prahova în continuare. Abia aștept să văd cum va evolua Tomșaniul în mandatul său următor!

Săptămâna trecută a fost și ziua lui, iar cu această ocazie doresc să-i mai transmit o dată un sincer „La mulți ani” cu sănătate și putere de muncă!”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191