Imagini șocante cu Emily Burghelea! Influencerița s-a afișat cu vânătâi și ochiul umflat pe Internet: ”Vreau să cred că e doar un coșmar” / VIDEO

Imagini șocante cu Emily Burghelea! Influencerița s-a afișat cu vânătâi și ochiul umflat pe Internet: ”Vreau să cred că e doar un coșmar” / VIDEO

Emily Burghelea s-a afișat în ipostaze șocante pe Internet! Influencerița a apărut cu răni pe față și pe corp și cu ochiul umflat! După imaginea care i-a șocat pe urmăritorii ei, Emily Burghelea a postat și un mesaj care i-a pus pe toți pe gânduri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După postări din vacanță, Emily Burghelea i-a lăsat mască pe urmăritorii ei! Cu toții au văzut imaginile la care se așteptau cel mai puțin. Influencerița a apărut în ipostaze neobișnuite, iar reacția ei din imagini exprimă starea de șoc pe care a avut-o.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Emily Burghelea a apărut în ipostaze șocante pe Internet

Ultimele imagini postate de Emily Burghelea au fost de-a dreptul neașteptate. Influencerița a postat o imagine de tip selfie, în care se observă faptul că era rănită. Totul s-a întâmplat în urma unui accident rutier în care ea a fost implicată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, în imaginea publicată de Emily Burghelea se observă și faptul că este în stare de șoc, astfel că momentele prin care ar fi trecut nu ar fi fost tocmai ușoare. Momentul accidentului a fost filmat chiar de ea.

Influncerița a postat un videoclip

După câteva minute după ce a făcut publică imaginea șocantă, Emily Burghelea a revenit pe rețelele de socializare cu un videoclip șocant, în care se observă clar faptul că nu este rănită doar la față, ci are o rană și la umăr, pe care și-a bandajat-o în fața camerei de filmat.

Mai mult, a început să și plângă în timp ce înregistra videoclipul. vă ține la curent cu tot ceea ce a pățit vedeta. Reporterii au încercat să ia legătura cu Emily Burghelea, dar avea telefonul închis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191