Horoscop marți, 2 iulie 2024: Vărsătorii ar putea avea urgențe în sfera familială

Horoscop marți, 2 iulie 2024: Vărsătorii ar putea avea urgențe în sfera familială

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 2 iulie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vi se pune rabdarea la incercare, se schimba rugaminti sau cerinte ale unui client. Posibil sa aflati ca eventuale probleme de sanatate au drept cauze aspecte care tin de voi si vi se va spune ce trebuie sa schimbati in alimentatie, in stilul de viata, in obiceiuri.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

O intarziere sau un NU cu care vi se raspunde acum v-ar putea indrepta gandurile spre o varianta pe care pana de curand nu ati luat-o in considerare. Vine fiinta iubita cu idei legate de schimbari in locuinta sau pentru programul celor mici pe durata vacantei.

Gemeni

Descoperiti poate o diferenta destul de importanta intre planurile voastre de economii si ideile de investitii sau de cheltuieli ale omului iubit, ale partenerului de afaceri. Poze sau mesaje din partea cuiva aflat in concediu va hotarasc poate sa ajungeti si voi acolo la sfarsit de saptamana.

Rac

Insista poate celalalt sa va hotarati in privinta viitorului vostru comun: sa stabiliti data nuntii, sa va mutati impreuna. Sau poate va vorbeste partenerul de viata despre ideea sa de afaceri si despre bugetul necesar si veti pune datele problemei pe hartie.

Leu

Veti ajunge poate la concluzia ca trebuie sa va mai linistiti, spre binele vostru, sa priviti mai detasat o situatie, sa va schimbati unghiul de abordare. Somnul si sanatatea ar trebui sa fie printre prioritatile voastre in zilele care urmeaza.

Fecioara

Posibil sa constatati ca nu primiti aprecierile pe care le socotiti meritate sau incurajarile de care aveti nevoie, iar raspunsul vostru va fi un plus de ambitie sau de efort. Oricum, pare ca v-a prins o pasiune, un domeniu, un proiect in care sunteti angrenati: simtiti ca traiti cu adevarat.

Balanta

Va trebui poate sa va luptati pentru niste drepturi ale voastre, eventual pentru a obtine si ceva retroactiv. Nu va dau pace ganduri legate de un obiectiv al vostru care nu vi se parea prea greu de atins; refaceti niste calcule, apelati la resurse pastrate pentru situatii speciale.

Scorpion

Ar putea fi ziua unei decizii legate de o relatie in care nu v-ati simtit impliniti in ultima perioada sau poate ca incercati sa reechilibrati balanta. Aspecte legate de preturi, investii, cheltuieli sau impartirea unor riscuri va pot face sa luati in calcul continuarea afacerii pe cont propriu.

Sagetator

Agitatie, nestare, nerabdare; ca de obicei, insa, nu vreti sa luati o decizie pe care ati putea sa o regretati mai tarziu. Posibila oferta de munca sau de afaceri; pentru ca intr-un fel i-ar afecta pe cei din familie, va veti consulta cu partenerul de viata, cu parintii eventual.

Capricorn

Graba strica treaba: atentia pare sa se indrepte asupra unor elemente de suprafata sau poate ca vi se prezinta o situatie incomplet. Cei mici isi cer acum recompensa promisa sau poate ca isi descopera o pasiune ce necesita echipament sportiv, un instrument muzical sau cine stie ce.

Varsator

Posibile urgente in sfera familiala sau legate de locuinta: au ai vostri nevoie de voi, ajungeti la concluzia ca mai bine inlocuiti cu totul ceva decat sa il mai reparati. Comunicarea pune probleme in aceste zile: un raspuns soseste mai greu decat va asteptati, ramaneti fara baterie etc.

Pesti

Par sa se bata cap in cap informatii pe care le aflati acum, sfaturi care vi se ofera, va mirati poate de discrepanta dintre vorbele si actiunile cuiva. Posibil sa primiti dupa o asteptare destul de lunga un act oficial, un acord al sefului, o autorizatie, o licenta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191