Superexclusivitate! Ramona Gabor și Irina Columbeanu, la aceeași masă cu Gabi Bădălău! În ce ipostaze au fost surprinși cei trei / PAPARAZZI

Superexclusivitate! Ramona Gabor și Irina Columbeanu, la aceeași masă cu Gabi Bădălău! În ce ipostaze au fost surprinși cei trei / PAPARAZZI

Au trecut deja două săptămâni de când Ramona Gabor a venit din Dubai, iar Irina Columbeanu din Statele Unite ale Americii. Cele două au recuperat timpul în care au fost la distanță, iar în urmă cu câteva zile s-au întors din Bacău, orașul natal al vedetei. În această seară, cele două au fost scoase la cină de nimeni altul decât Gabi Bădălău. Iată ipostazele în care au fost surprinși.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ramona Gabor și Irina Columbeanu se înțeleg de minune și se pare că adoră să petreacă timpul împreună. S-au întâlnit în București acum două săptămâni, și-au continuat vizita la Bacău, orașul natal al vedetei, acolo unde surorile Ramona și Alina Gabor s-au reunit și au fost și la o mănăstire din Bucovina.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Recent, Ramona Gabor și Irina Columbeanu au revenit în Capitală, iar în această seară, au ieșit la restaurant împreună cu Gabi Bădălău.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ramona Gabor și Irina Columbeanu, la aceeași masă cu Gabi Bădălău

Se pare că în această seară, Gabi Bădălău le-a scos la masă pe Ramona Gabor și Irina Columbeanu. Cei trei au fost surprinși de paparazzii în timp ce se aflau într-un restaurant de fițe din Capitală.

Afaceristul și vedeta au stat la povești minute bune și pare că au o relație apropiată și s-au comportat ca doi prieteni.

Amintim că Gabi Bădălău și Ramona Gabor au format un cuplu în urmă cu mulți ani, dar în ipostazele în care au fost surprinși au dat de înțeles că sunt doar amici.

Ramona Gabor și Irina Columbeanu și-au revăzut rudele din orașul natal al vedetei

Ramona Gabor este stabilită de zece ani în Dubai și rare sunt momentele în care s-a întors în România. A fost așteptată, în urmă cu două săptămâni, la aeroport de Irina Columbeanu și Irinel Columbeanu.

Adolescenta i-a sărit în brațe mătușii ei pe care nu o mai văzuse de mulți ani. Mai apoi, au plecat la Bacău, acolo unde Ramona Gabor a revăzut-o pe Alina, cea mai mare dintre surorile Gabor, care a preferat mereu să rămână departe de lumea mondenă.

Tot atunci, Irina Columbeanu s-a reîntâlnit și cu verișorii. Au fost surprinși la un club de bowling, acolo unde au mers în formulă completă, dar acasă la una dintre rudele Ramonei Gabor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191