Zarug de la Asia Express și-a luat mare țeapă! Cine l-a „scuturat” de câteva mii de lei: „Nu accept să mă simt fraier”

Zarug de la Asia Express și-a luat mare țeapă! Cine l-a „scuturat” de câteva mii de lei: „Nu accept să mă simt fraier”

Zarug, fost concurent al emisiunii Asia Express, a relatat recent o experiență neplăcută în care a fost țepuit de un bărbat cu suma de de lei. Incidentul a avut loc atunci când Zarug a avut nevoie de ajutor pentru repararea unui dispozitiv de deschidere de la ușa balconului său.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cum a fost țepuit Zarug

Totul a început când Zarug și-a dat seama că dispozitivul de deschidere de la ușa balconului nu mai funcționa corect și a considerat că trebuie să schimbe întreaga ușă. Discutând problema întâmplător cu o cunoștință arhitect, aceasta i-a recomandat pe cineva care părea de încredere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

M-am trezit că mă sună acest George Tudor. (…) A venit a doua zi cu o ruletă, cu un creion, cu o hârtie, a luat dimensiuni, cică și le-a notat. Totul părea conform, vis împlinit. Devizul era de vreo lei, am stabilit că îi dau avans pentru piese , ca poate ar trebui schimbate și clanțele, hai mai baga 400, lei i-am virat omului în 1 iunie”, a povestit Zarug pentru Spynews.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cu speranța că problema va fi rezolvată, Zarug a decis să plătească un avans de de lei pentru piese. După câteva zile, bărbatul a revenit la el acasă cu câteva piese, dar nu a finalizat nicio reparație concretă. În scurt timp, Zarug și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a decis să ia măsuri.

Motivul pentru care fostul concurent a făcut publică această întâmplare

Zarug a mărturisit că se simte extrem de revoltat de ceea ce i s-a întâmplat și a decis să facă publică întreaga poveste pentru a preveni alte persoane să cadă în aceeași capcană.

Las și eu asta aici o dată ca să-mi regăsesc oarecum demnitatea și, în al doilea rând, pentru că sunt convins că unul din motivele pentru care activează țeparii nestingheriți este că se bazează pe rușinea victimei de a recunoaște că și-au luat-o. Și NU ACCEPT SĂ MĂ SIMT EU FRAIER pentru că am avut încredere într-un “profesionist” că o să facă ceea ce și-a asumat”, a declarat Zarug, cu determinare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191