”Tu vii cu Ronald…”. Laurențiu Reghecampf nu este dispus să plătească facturile și să întrețină casele pe care le-ar folosi Anamaria Prodan

”Tu vii cu Ronald…”. Laurențiu Reghecampf nu este dispus să plătească facturile și să întrețină casele pe care le-ar folosi Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a făcut declarațiile momentului! Antrenorul a vorbit despre bunurile comune pe care le are cu Anamaria Prodan, spunând că nu este dispus să plătească facturile și să întrețină casele pe care ea le-ar folosi. Nu singură, ci alături de iubitul ei!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În timpul căsniciei lor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au agonisit o avere incredibilă. Dețin împreună mai multe case, mașini de lux și obiecte personale de sute de mii de euro, care au fost și un nou motiv de scandal dintre ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Laurențiu Reghecampf nu este dispus să îi plătească facturile Anamariei Prodan

Partajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu a fost, încă realizat, astfel că folosirea bunurilor comune este încă un subiect controversat. Antrenorul a spus că este de acord ca Anamaria Prodan să folosească bunurile pe care și le dorește, dar ar fi responsabilă să plătească pentru întreținerea lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așadar, a spus că dacă Anamaria Prodan își dorește să folosească casele pe care le au împreună, trebuie să și plătească pentru întreținerea lor. Antrenorul nu ar fi dispus să îi plătească facturile și să aibă grijă de caselele pe care vedeta le-ar folosi cu alte persoane, făcând referire inclusiv la iubitul ei, la Ronald Gavril.

Cum ar fi început, de faptu, ultimul scandal dintre ei

Ultimul scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a făcut înconjurul Internetului. Cu toții au urmărit tot ce s-a întâmplat la service-ul de unde vedeta a făcut un live pe Instagram. Acum, Laurențiu Reghecampf a făcut declarații despre cum a început totul.

”M-am dus la el să îl întreb dacă știe ceva despre barcă, pentru că am făcut o plângere la poliție și se caută barca. Când am intrat acolo era skijet-ul. (…) A auzit Anamaria, a venit cu live-ul ei, cu ce a făcut. Eu nu am făcut scandal și nu fac nici acum, numai că trebuie să mă asigur cumva că lucruril aceastea rămân acasă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191