Dani Mocanu își plânge soarta și anunță o schimbare majoră în viața lui: „Am și eu nevoie să mai plimb și eu fetițele”

Dani Mocanu își plânge soarta și anunță o schimbare majoră în viața lui: „Am și eu nevoie să mai plimb și eu fetițele”

Dani Mocanu vorbește, în exclusivitate pentru , despre probleme serioase cu legea cu care se confruntă. Manelistul nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a vieții sale și declară că este destul de afectat de tot ceea ce se întâmplă. Recent, cum parcă n-ar fi fost de ajuns, a rămas și fără permisul de conducere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dani Mocanu se confruntă cu probleme serioase cu legea, iar parcă cum n-ar fi fost de ajuns, manelistul a rămas recent și fără permisul de conducere, după ce a fost oprit de polițiști pe dreapta, pe autostradă, gonind cu de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză maximă admisă de 130 km/h și mai mult, fără a avea documentele la el.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dani Mocanu a rămas recent fără permisul de conducere. Declarații exclusive

În exclusivitate pentru , Dani Mocanu ne-a oferit declarații despre ceea ce i s-a întâmplat, iar manelistul spune că într-adevăr oamenii legii au acționat exact așa cum trebuiau și consideră că da, a greșit și nu trebuia să meargă atât de tare cu mașina

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Manelistul ne-a mărturisit că ar fi trebui să respecte legea și să nu gonească cu viteză excesivă pe autostradă. Acum, el va fi nevoit să rămână pieton pe o perioadă de 90 de zile, ceea ce nu neapărat își dorea să i se întâmple, după ce abia de câteva luni a ieșit din arestul de la domiciliu.

Cântărețul susține că se grăbea foarte tare să ajungă la un concert și din acest motiv a apăsat accelarația mai mult decât de obicei, dar tot el afirmă că asta nu reprezintă o scuză și îi sfătuiește pe toți conducătorii auto să fie atenți la felul în care se comportă la volan.

Cu toate astea, Dani Mocanu spune că a depus o contestație în acest sens, asta pentru a nu rămâne chiar în aceste momente fără permis timp de 90 de zile. El precizează că a făcut asta pentru ca perioada în care i se va lua permisul să se prelungească și pentru a putea ca în această vară să meargă la evenimentele pe care le are de realizat, dar și să poată să-și ducă cele trei fetițe pe care le are la mare și la munte.

Manelistul susține că fiicele sale au fost și ele private de vacanțe în perioada în care el a fost nevoit să nu părăsească domiciliul.

Dani Mocanu, despre problemele grave cu care se confruntă

Dani Mocanu se confruntă cu probleme cu legea de o lungă perioadă de vreme. Manelistul a afirmat că din cauza controlului judiciar pe care îl are el nu poate să părăsească România și are mai multe obligații.

Manelistul a mai declarat, pentru , că pentru el această perioadă nu e deloc una ușoară și că familia i-a fost aproape și îi este în continuare în momentele grele pe care le are.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191