Nimic nu o poate enerva pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mai ales atunci când ajunge acasă. Cum a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro / PAPARAZZI

Nimic nu o poate enerva pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mai ales atunci când ajunge acasă. Cum a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro / PAPARAZZI

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă complicată, după cum spunea chiar ea în urmă cu mai bine de o săptămână, cauzată de divorțul de comediant. Se pare că Livia își găsește liniștea tot acasă și nimic nu o poate scoate din sărite în astfel de momente.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De când s-a aflat că nu mai formează un cuplu și a fost acuzată că l-a înșelat pe Cătălin Bordea, Livia și-a dorit mai mult ca niciodată liniște și să treacă neobservată. Paparazzii au surprins-o de curând atunci când ajungea acasă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a fost surprinsă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea

În urmă cu câteva zile, Livia a fost văzută atunci când ajungea acasă de la cumpărături. Fosta soție a lui Cătălin Bordea voia să intre cu mașina în curte, dar nu i se deschide poarta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

A încercat de câteva ori, ca mai apoi să se dea jos din mașină și, într-un final, să rezolve pe moment problemele cu telecomanda și i se deschide poarta, atunci când parchează mașina lângă cea a iubitului ei, Spike, despre care spune că oricum nu mai era în relații bune de ceva perioadă cu fostul ei soț.

A povestit cât de mult a suferit în timpul căsniciei și divorțului de Cătălin Bordea

În urmă cu mai bine de o săptămână, Livia vorbea în premiera despre căsnicia și divorțul de Cătălin Bordea, atunci când spunea că în 11 ani de relație nu a simțit că este apreciată și ascultată. Tot atunci, fosta soție a lui Cătălin Bordea mai spunea că a suferit în timpul căsniciei și că au fost momente cumplite, mai ales după ce a plecat de acasă și s-au gândit pentru prima dată să divorțeze, în vara lui 2022.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191