Prima ediție a unui eveniment de excepție pentru iubitorii de arhitectură și design in Ploiești

Prima ediție a unui eveniment de excepție pentru iubitorii de arhitectură și design in Ploiești

Arhitecta ploieșteană Andra Mihaela Georgescu, în parteneriat cu Andreea Triculescu, antreprenor și organizator de evenimente la Adria Boutique Decor, organizează prima ediție a evenimentului Arhitectură și Design la Mall by Arhitect Andra Mihaela Georgescu. Cele două antreprenoare și-au propus ca evenimentul, unic în peisajul prahovean, să fie dedicat tuturor celor pasionați de arhitectură și design interior.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Evenimentul este programat pe sâmbătă, 7 Septembrie 2024, începând cu ora 11:00, în incinta Mall Mercur din Ploiești.
La parterul mall-ului din Ploiești vor fi prezenți cu standuri proprii producători, specialiști și furnizori de servicii din zona home & deco și imobiliare, parteneri de încredere ai biroului de arhitectură gestionat de Andra Georgescu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cadrul creat de cele două partenere se vrea un moment de inspirație pentru ploieștenii aflați în căutare de soluții pentru amenajarea locuințelor sau a spațiilor comerciale pe care le dețin.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Sigur, dorim să arătăm ploieștenilor că o întreagă pleiadă de companii și specialiști din domeniul amenajărilor, din toată țara, vin la eveniment din Ploiești pentru a-și etala produsele, serviciile și abilitățile dobândite în activitatea curentă. Pe această cale invităm ploieștenii care caută soluții pentru construcții, amenajări și, de ce nu finanțare, să participe la acest eveniment public. Intrarea este liberă și garantăm că nu vor pleca dezamăgiți” declară Andra Georgescu.

Arhitectură și Design la Mall by Arhitect Andra Mihaela Georgescu este gândit pentru toți cei care sunt în curs de construcție, renovare sau amenajare a locuinței și își doresc soluții practice și inovative pentru a-și transforma casa într-un spațiu de vis.

„Îți faci casă? Avem soluții pentru tine!” – este mesajul central care definește evenimentul, vizitatorii vor primi sprijin concret și idei inspirate pentru fiecare etapă a procesului de achiziție, construcție și amenajare a oricărui tip de spațiu.

Ești în curs de amenajare? Vizitatorii vor putea explora o gamă variată de produse, de la tapet și perdele, până la pavaj și accesorii pentru grădină, prezentate de partenerii noștri de încredere.

Ai nevoie de instalație electrică? Soluții eficiente și sigure vor fi la dispoziția tuturor, adaptate nevoilor specifice fiecărei locuințe.

În plus, evenimentul va adresa și nevoile celor care caută asigurare optimă pentru investiția lor sau soluții de finanțare pentru achiziția unei locuințe. Vizitatorii vor avea acces la cele mai avantajoase oferte de creditare și asigurare de pe piață.
Andra Mihaela Georgescu, un arhitect cunoscut, și Andreea Triculescu, un nume de referință în cadrul organizării de evenimente și antreprenoriatului prin Adria Boutique Decor, își unesc forțele pentru a aduce în fața publicului un eveniment care îmbină armonios estetica și funcționalitatea.
Arhitectură și design la Mall by Arhitect Andra Mihaela Georgescu este un spațiu de interacțiune și colaborare între profesioniști și clienți, un loc unde ideile prind viață și unde fiecare participant poate găsi inspirația și suportul necesar pentru a-și realiza proiectele.

În cadrul primei ediții a acestui eveniment, vizitatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu experți în domeniu, să primească consultanță și să beneficieze de vouchere cu reduceri speciale la produsele și serviciile oferite de expozanți.

Nu ratați această ocazie unică de a explora cele mai noi tendințe în arhitectură și design, de a primi sfaturi de la profesioniști și de a profita de oferte exclusive!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191