Bogdan Toader, preşedintele PSD Ploieşti, mesaj emoționant adresat Alexiei Tudose: „Îi mulțumesc pentru imaginea frumoasă pe care o clădeşte Ploieştiului!”

Bogdan Toader, preşedintele PSD Ploieşti, mesaj emoționant adresat Alexiei Tudose: „Îi mulțumesc pentru imaginea frumoasă pe care o clădeşte Ploieştiului!”

Președintele PSD Ploiești, Bogdan Toader, a transmis felicitări și mulțumiri ploieștencei Alexa Tudose, care a devenit șefa de promoție la prestigioasa Universitate Oxford.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În declarația sa, Toader a subliniat performanțele remarcabile ale tinerei, menționând că aceasta a absolvit Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” în 2020 și a obținut 16 medalii internaționale la diverse concursuri și olimpiade.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Liderul social-democraților ploieşteni a ținut să îi mulțumeasca tinerei pentru imaginea pozitivă pe care Alexa o creează pentru Ploiești.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

„🏆👏 Felicitări, Alexa Tudose! Ploieșteanca noastră este șefă de promoție la Oxford, prestigioasa universitate britanică.

Îi transmit, pe această cale mulțumiri pentru imaginea frumoasă pe care o clădește la nivel internațional vis-a-vis de orașul nostru Ploiești!

În 2020, a absolvit Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”, fiind nelipsită de la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, obținând nu mai puțin de 16 medalii internaționale.

Alexa Tudose, ploieșteanca noastră de Aur la informatică, este un adevărat model pentru elevi, pentru tinerii din România care au încredere în abilitățile lor și vor să facă performanță. Îi doresc multă sănătate și am încredere că are în față un viitor strălucitor.

Personal, fac tot ceea ce pot pentru ca tinerii ca ea și toți cei care vor să se dezvolte, cu adevărat, să rămână în România, un stat pentru care lupt să devină mai eficient, mai dezvoltat, mai prosper!
❤️Ploiești”, este mesajul postat de Bogdan Toader pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191