Triplă crimă în Capitală: O mamă și cei doi fii au fost uciși de un alt membru al familiei

Triplă crimă în Capitală: O mamă și cei doi fii au fost uciși de un alt membru al familiei

Descoperire macabră în Capitală. O triplă crima a fost comisă în urmă cu puțin timp. Suspectul a fost prins și este acum în custodia poliției, la audieri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Tragicul eveniment a avut loc în această după-amiază pe strada Calea Moșilor din București.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Din informațiile pe care le avem până acum, victimele sunt membri ai aceleiași familii. Este vorba despre o mamă și cei doi fii care au fost omorâți de un alt membru alt familiei. Acesta a fost prins de polițiști într-un timp destul de scurt de la comiterea faptei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul a ajuns deja la poliție și este audiat. Anchetatorii sunt acum la fața locului. Nu se știe încă de ce a recurs acest bărbat la un asemenea gest. Legiștii urmează să ridice cele trei trupuri neînsuflețite.

De asemenea, vor fi ridicate și mai multe probe, și în funcție de ce vor descoperi anchetatorii, și de ce va declara bărbatul la audieri, vor fi luate și măsuri preventive.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191