Are lipici la concurente, pe Insula Iubirii, dar nici în viața reală nu stă rău! Ispita Alin Simoiu, surprins la ceas de seară cu o domnișoară misterioasa

Are lipici la concurente, pe Insula Iubirii, dar nici în viața reală nu stă rău! Ispita Alin Simoiu, surprins la ceas de seară cu o domnișoară misterioasa

Alin Simoiu reușește să atragă privirile domnișoarelor atât la Insula Iubirii, cât și în viața reală. Paparazzii l-au surpins alături de o frumoasă brunetă la o terasă din nordul Capitalei, apoi au plecat împreună, în bolidul acestuia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Alin Simoiu se numără printre cele mai îndrăgite ispite masculine ale sezonului opt. Are mult succes printre domnișoarele de la Insula Iubirii, dar se mândrește și cu ceea ce face în viața reală. Paparazzii l-au surprins într-un moment neașteptat, când se afla la un restaurant de lux în nordul Capitalei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alin Simoiu, surprins în compania unei domnișoare

Insula Iubirii este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la momentul actual, iar ispitele masculine au atras privirile tuturor. Alin Simoiu a fost ținta mai multor domnișoare în cadrul show-ului, dar nici în afara lui nu stă deloc rău. Reușește să se bucure de întâlniri amoroase unde se simte foarte bine.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alin Simoiu a fost surprins de paparazzii în timp ce se afla în compania unei domnișoare misterioase. Cei doi au mers la un restaurant din nordul Capitalei și au stat de vorbă aproximativ 40 de minute. Se simțeau foarte bine unul în compania celuillat, iar acest lucru se vede din interacțiunile lor.

Când termină, se îndreaptă către bolidul concurentului de la Insula Iubirii și așteaptă timp de câteva minute după un băiat. Domnișoara brunetă se urcă pe scaunul din dreapta și așteaptă puțin, apoi pleacă împreună.

Cine este Alin Simoiu de la Insula Iubirii

Alin Simoiu a devenit cunoscut încă din sezonul al șaptelea al competiției. El a făcut-o pe Bianca Giurcă că pice în „păcat”, fiind un bărbat șarmant și înțelegător. A avut diverse tactici, dar la final era pregătit să plece alături de concurentă și să înceapă o relație, semn că nu a fost doar un joc pentru el.

Se mândrește cu palmaresul său în ceea ce privește femeile și a recunoscut că a avut șapte relații simultan, pe care le gestiona foarte bine, asemenea unui maestru al întâlnirilor.

Privind cariera sa, ispita masculină este antreprenor și deține o flotă de autoturisme pentru ridesharing, se ocupă de vânzarea mașinilor aduse de peste hotare și a produselor pentru agricultură.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191