Cătălin Botezatu, cea mai excentrică apariție de la Untold 2024. Ce ținută a purtat la celebrul festival / FOTO

Cătălin Botezatu, cea mai excentrică apariție de la Untold 2024. Ce ținută a purtat la celebrul festival / FOTO

Cătălin Botezat a reușit să atragă toate privirile la Untold 2024! Celebrul designer român a avut cea mai excentric apariție la celebrul festival din Cluj! Iată ce ținută a purtat în primele două zile!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Festivalul UNTOLD din 2024 a adunat, ca în fiecare an, multe vedete și personalități din întreaga țară, printre care s-a remarcat în mod special Cătălin Botezatu, faimosul designer cunoscut pentru stilul său extravagant.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum s-au îmbrăcat vedetele anul acesta la Untold

Prima zi a evenimentului de la Cluj a fost marcată de prezența spectaculoasă a lui Cătălin Botezatu, atrăgând toate privirile printr-o apariție ce a combinat eleganța cu originalitatea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ceea ce privește ținutele, Maximilian Ioan a ales să abordeze un look casual, dar stilat, purtând pantaloni albi, adidași sport și un tricou negru, completat de o pereche de ochelari de soare. Mihai Petre a optat pentru un outfit monocromatic, alegând pantaloni negri, cămașă neagră și pantofi negri, adăugând un plus de mister și eleganță cu ochelarii de soare asortați.

Pe de altă parte, Bianca Giurcanu a mizat pe simplitate și confort, purtând o pereche de blugi și un top negru, o combinație clasică și mereu la modă.

Cătălin Botezatu a atras toate privirile cu ținuta lui la Untold 2024

Cătălin Botezatu, care la cei 57 de ani continuă să fie un etalon al modei, a petrecut până la răsărit în zona VIP a festivalului, alături de o blondă superbă. Aceasta nu era alta decât Rita Protopopescu, manager general al unui complex de lux din Oradea, care i-a fost alături pe parcursul întregii seri. Cei doi au fost surprinși distrându-se pe ritmurile electrizante ale muzicii, într-o atmosferă de voie bună și energie debordantă.

Ținutele alese de celebrul designer au fost, fără îndoială, în centrul atenției. În prima zi a festivalului, Cătălin Botezatu a optat pentru o combinație rafinată, dar totodată relaxată: pantaloni albi, o cămașă albă impecabilă, completate de o bluză neagră ce contrasta perfect cu restul ansamblului, și ochelari de soare albi.

Nu s-a oprit aici. A doua zi, Cătălin Botezatu a făcut din nou senzație, de data aceasta optând pentru un costum negru elegant, accesorizat cu ochelari de soare negri, păstrând astfel un echilibru între clasic și modern. Stilul său a fost un exemplu perfect de cum se poate îmbina eleganța tradițională cu nota personală, distinctivă, care l-a consacrat de-a lungul anilor.

Emil Rengle a preferat să poate o ținută sport

Emil Rengle, cunoscut pentru energia și stilul său nonconformist, a ales o ținută sport compusă dintr-un maiou alb, pantaloni scurți albaștri și o borsetă neagră, ideală pentru un festival unde mișcarea este la ordinea zilei.

Festivalul UNTOLD rămâne nu doar o platformă pentru muzică de calitate, ci și un loc unde vedetele și participanții deopotrivă își pot exprima personalitatea și creativitatea prin ținute unice și inspirate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191