Betty, fiica lui Florin Salam, rupe tăcerea după ce s-a spus că tatăl ei s-a despărțit de Roxana Dobre. „Dacă nu este iubire, degeaba”

Betty, fiica lui Florin Salam, rupe tăcerea după ce s-a spus că tatăl ei s-a despărțit de Roxana Dobre. „Dacă nu este iubire, degeaba”

Zilele trecute, s-a spus că Roxana Dobre și-a luat copiii și și-a părăsit soțul, pe Florin Salam. La scurt timp, aceștia au reactionat pe contul de socializare și au lămurit lucrurile, infirmând zvonurile. Acum, fiica manelistului rupe tăcerea și face primele declaratii despre acest subiect.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit declarațiilor sale, soția manelistului este o persoană foarte înțelegătoare, care îi oferă partenerului de viață libertatea de care are nevoie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Tata nu iubește cu jumătăți de măsură, el iubește real. Nu este nici genul de om pe care să nu îl iubești. Roxana este, la fel, o femeie înțelegătoare, care îi dă libertatea asta să nu îl sugrume ca alte femei. În relații contează foarte mult asta. La ei există înțelegere și sinceritatea asta, e bine cum sunt ei. Nu are cum să nu existe și certuri, dacă nu este iubire, degeaba”, a spus Betty Salam pentru Wowbiz.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Recent, s-a scris că soția manelistului a plecat de acasă cu tot cu copii, că a părăsit căminul conjugal.

S-a speculat că acesta nu a plecat singură de acasă, ci și cu copiii lor, sătulă de problemele în care manelistul e implicat. Acum, el a ieșit public și pe TikTok a infirmat despărțirea de Roxana Dobre. „Nu ne mai despărțiți, lăsați-ne în pace! După ce că am eu atâta lume pe cap, trebuie să mă ocup bine de oameni. Stați liniștiți. Voi mă supărați, iar mă faceți să înjur. Mergem și noi la un restaurant frumos, mâncăm”, a spus el, conform Cancan.

Și Roxana Dobre a intervenit: „Totul e ok. Vă mulțumim că stați cu grija noastră”. Ulterior, Florin Salam a recunoscut că are unele discuții cu soția, însă nici vorbă ca aceasta să îl părăsească. A dat de înțeles că ea a plecat la bunici cu copiii lor.

„Ne mai ciondănim și noi acolo, în fiecare zi. Există zi să nu ne ciondănim? Cu copiii, gălăgie. Așa e când ai copii mulți. Te mai cerți. Ăla face gălăgie, ăla dărâmă o sticlă, ăla dărâmă un pahar. Noi vă iubim. Nu ne mai certăm cu voi, că n-are rost. Și eu, și Roxana mea vă iubim. (…)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191