SURSE/ Marcel Ciolacu își lansează, astăzi, candidatura la alegerile prezidențiale

SURSE/ Marcel Ciolacu își lansează, astăzi, candidatura la alegerile prezidențiale

Cu doar trei zile înaintea Congresului PSD, în care se va desemna candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu va face public anunțul că își asumă candidatura la alegerile prezidențiale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Liderul PSD deja a filmat clipul video prin care își va face cunoscută intenția de a candida la alegerile prezidențiale, care vor fi organizate la finalul acestui an.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit surselor noastre, Ciolacu a transmis filialelor PSD din tara un mesaj in care a dat asigurari ca va lupta pentru viitorul tarii din postura de „presedinte al tuturor romanilor”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior acestui anunț, Marcel Ciolacu își va depune candidatura și statutar la Congresul PSD, acolo unde, cel mai probabil, va fi reales președinte al partidului și desemnat candidat al PSD la alegerile prezidențiale.

Organizatia PSD Prahova a anuntat, zilele trecute, ca il sustine pe Marcel Ciolacu pentru un nou mandat in fruntea partidului.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191