Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI

Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI

Nepoata lui Silviu Prigoană și-a vizitat bunicul la mormânt, la două săptămâni după ce acesta a murit și ar fi fost îngropat fără știrea familiei. Îmbrăcată cu o rochie neagră, o pereche de ochelari de soare și cu sufletul îndurerat, Cristina Prigoană s-a dus la locul de veci al bunicului ei! Iată ce s-a întâmplat acolo!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este scandal în familia Prigoană! Tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață, iar afaceristul l-ar fi înmormântat fără știrea familiei sale. A fost acuzat că nu a anunțat pe nimeni de acest lucru, iar Silviu Prigoană a revenit cu un răspuns pe măsură, totul în exclusivitate la !

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cristina Prigoană și-a vizitat bunicul la locul de veci

În acest scandal a intervenit și nepoata lui Silviu Prigoană, care l-a pus la zid și a contrazis afirmațiile lui. Între timp, nepoata lui Silviu Prigoană s-a dus la mormântul bunicului ei. Tânăra s-a îmbrăcat cu haine de doliu, a cumpărat o coroană și flori și i-a aprins o lumânare bunicului ei, în locul în care este îngropat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce a aranjat totul, s-a așezat și a ținut un moment de reculegere. Deși purta ochelari de soare, pe chipul ei nu a putut să nu se vadă durerea pe care o simte față de trecerea în neființă a bunicului ei.

Cristina Prigoană a petrecut câteva minute la locul de veci al bunicului, iar mai apoi a părăsit cimitirul. Tânăra a fost profund afectată de tot ceea ce s-a întâmplat.

Nepoata lui Silviu Prigoană face declarații explozive

Tatăl lui Silviu Prigoană s-a stins din viață în data de 4 august 2024, iar familia lui a aflat acest lucru abia după ce a fost înmormântat. În apărarea lui, afaceristul a declarat în exclusivitate la că tatăl său oricum nu ar fi fost vizitat de restul familiei, astfel că nu ar fi avut niciun motiv pentru care să anunțe.

Ei bine, nepoata lui a contrazis afirmațiile sale și a făcut declarații explozive. Cristina Prigoană a declarat că nimic din spusele lui nu este adevărat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191