Vacanță de Vedetă. Mădălin Ionescu, momente de coșmar! Avionul în care se afla cu copiii a căzut: „Piloți de mâna a doua…”

Vacanță de Vedetă. Mădălin Ionescu, momente de coșmar! Avionul în care se afla cu copiii a căzut: „Piloți de mâna a doua…”

Mădălin Ionescu a trăit clipe de coșmar în urmă cu mai mulți ani! Celebrul prezentator a dezvăluit că avionul în care se afla cu copiii lui a căzut! Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru emisiunea Vacanță de Vedetă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mădălin Ionescu a dezvăluit recent un incident terifiant trăit în 2009, când avionul în care se afla împreună cu copiii săi a suferit o cădere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mădălin Ionescu a trăit momente de coșmar

Într-o mărturie emoționantă, prezentatorul TV a explicat că zborul dinspre Paris spre Barcelona a fost marcat de un picaj dramatic, în condiții de vreme senină.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mădălin Ionescu a povestit că avionul, operat de compania Iberia, se afla într-o situație dificilă, compania fiind aproape în faliment în acel moment, cu piloți care ar fi fost neexperimentati. Căderea a avut loc la o altitudine de aproximativ de metri, iar măștile de oxigen s-au activat.

Noi detalii inedite despre emisiunea pe care o va prezenta la Antena Stars

Mădălin Ionescu se pregătește să facă o revenire spectaculoasă pe micile ecrane cu un nou proiect la Antena Stars, ce va începe luni, 26 august, la ora 13:30. Emisiunea sa, intitulată „Viața fără filtru”, promite să aducă o abordare complet diferită de ceea ce s-a văzut până acum în televiziunea din România.

„Viața fără filtru” va fi difuzată de luni până vineri și va prezenta telespectatorilor o selecție de povești de viață remarcabile și portrete ale unor persoane care au devenit adevărate surse de inspirație. În plus, emisiunea va acoperi cele mai recente știri din domenii diverse precum monden, cultură și sport, oferind o gamă variată de subiecte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191