Cristina Spătar, apariție de peste jumătate de milion de euro! Când o vezi, nu știi la ce să te uiți prima dată / PAPARAZZI

Cristina Spătar, apariție de peste jumătate de milion de euro! Când o vezi, nu știi la ce să te uiți prima dată / PAPARAZZI

Cristina Spătar este mereu o apariție, mai ales că artista este atentă la ce poartă. Și de această dată a impresionat cu accesoriile scumpe, dar evident că nici mașina de lux nu avea cum să treacă neobservată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cristina Spătar, regina R&B este tot o regină și într-o zi obișnuită. Artista adoră bijuteriile și gențile scumpe și tot la fel se poate spune și despre bolidul de lux cu care a mers de curând la studio.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum a fost surprinsă Cristina Spătar

Chiar și atunci când nu este în lumina reflectoarelor, Cristina Spătar arată impecabil. De curând, artista a fost surprinsă de paparazzii în timp ce ajungea la studio cu mașina de lux.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cântăreața a făcut senzație cu bolidul de lux, un Mercedes-Benz GLS Maybach. Și accesoriile fac parte din categoria celor scumpe, dar ce ne-a atras atenția cel mai mult a fost ceasul, un Rolex Daytona, care costă în jur de de euro.

Tot pe bogăție și-a sărbătorit și ziua de naștere

Cristina Spătar a împlinit 52 de ani pe 17 iunie, așa că, soțul ei, Vicențiu Mocanu, a pus la cale o surpriză, de ziua ei de naștere. Au mers împreună în vacanță în Dubai și au sărbătorit într-un club de fițe.

Nu au lipsit nici cadourile scumpe și cum partenerul ei știa că artista își dorește mult un ceas, i l-a făcut cadou, pe lângă alte genți de la branduri de lux, preferatele ei.

„Am asistat la un concert wow, mi-a plăcut foarte mult. A fost una dintre cele mai tari petreceri din viața mea. Chiar mi-a plăcut maxim. A ținut trei zile, a fost fain tare. Am primit un ceas pe care eu mi l-am dorit și el a știut, și a venit tocmai în perioada asta. Patru dintre gentuțele mele preferate tot așa, pe comandă. Am primit un colier deosebit cu diamante, vacanța în sine. A fost perfect totul perfect. Multe flori, parfumuri, încălțăminte”, declara Cristina Spătar, la Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191