Spectacol uriaș pe scena Arenei Naționale din București. Ed Sheeran a cucerit inimile a 60.000 de români: „Dumnezeule, a fost minunat”

Spectacol uriaș pe scena Arenei Naționale din București. Ed Sheeran a cucerit inimile a 60.000 de români: „Dumnezeule, a fost minunat”

Ed Sheeran a reușit să facă senzație pe scena Arenei Naționale din Capitală. Sâmbătă seara, artistul internațional a cântat alături de de români, care s-au distrat pe cinste în momentul în care s-a dat startul concertului. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Artistul de origine britanică a cântat pe o scenă rotativă cu vizibilitate de 360 de grade, astfel că toată lumea a reușit să îl admire din cap în picioare. La rândul său, Ed Sheeran a avut posibilitatea să interacționeze cu toată lumea prezentă la spectacol. Cântărețul este cunoscut pentru surprizele pe care le face în timpul concertelor. Așadar, de această dată, l-a invitat alături de el pe Chris Hemsworth, actorul australian, care a făcut un show de senzație la tobe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Zeci de mii de români au fost martorii un spectacol uriaș, unde atmosfera a fost mai ceva ca la trecerea în Noul An. Ed Sheeran a cucerit inimile întregului stadion după ce a cântat la o chitară acustică, iar jocurile de lumini au completat perfect atmosfera.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Deci extraordinar, mi-a plăcut enorm, toate melodiile au fost superbe, live-ul extraordinar, mi-a plăcut mult”/ „Dumnezeule, a fost minunat. Am ajuns mai devreme și oamenii deja începeau să umple stadionul”/„A cântat și melodia noastră, am dansat împreună, a fost și spectacolul, genial, genial”, au spus doar câțiva dintre spectatori, potrivit Știrileprotv.

Mulți dintre cei de oameni veniți să vadă concertul lui Ed Sheeran au fost fascinați de faptul că artistul s-a urcat pe o scenă rotativă, care i-a permis să se conecteze cu toți spectatorii.

„Asta este fain, pentru că, în felul acesta, interacționează cu tot publicul, poate să-i țină pe toți atenți la el”/ „El reușea să acapareze așa tot publicul, a fost superb”, au mai spus unii dintre spectatori, potrivit sursei citate. 

Ed Sheeran a mai cântat în București, în anul 2019. La acel moment, cât timp a stat pe scenă, artistul a purtat un tricou al naționalei noastre de fotbal.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191