Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în luna de miere. Imagini din paradisul unde se află alături de nașii lor / FOTO

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat în luna de miere. Imagini din paradisul unde se află alături de nașii lor / FOTO

Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit o familie zilele trecute. Cei doi au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor și și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu pe 23 august, iar acum se bucură din plin de timpul petrecut împreună în calitate de soț și soție, căci au plecat în luna de miere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit pe 23 august, iar peste câteva zile vor aniversa și opt ani de când sunt împreună. După o nuntă ca-n povești, cu discreția de rigoare, prezentatorul TV și soția lui au plecat în luna de miere, de unde au postat și primele imagini.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Liviu Vârciu și Anda Călin, imagini din luna de miere

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat fără copii în luna de miere. Au ales ca destinație Santorini, unul dintre locurile lor preferate, acolo unde se află împreună cu nașii lor. De curând, pe Instagram, Liviu Vârciu a postat și primele imagini din paradis.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Sunt în vacanță cu nașii mei. Să vă arăt ceva”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu s-a afișat alături de nași și le-a arătat internauților și câteva cadre de pe celebra insula grecească.

Liviu Vârciu, despre secretul relației cu Anda Călin

În timp ce alte cupluri ajung rapid la despărțire, Liviu Vârciu spunea că el și Anda Călin se iubesc la fel de mult ca-n prima zi, chiar dacă mai există și momente tensionate. Prezentatorul TV spunea că uneori o ironizează pe soția lui și astfel trec și peste perioadele mai complicate. De altfel, crede că acest lucru i-a ajutat să își consolideze relația.

„De la ea am învățat (nr. să fie ironic). Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă. S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube”, spunea Liviu Vârciu, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191