Roxana Dobre, mesaj clar pentru domnișoarele care flirtează cu soțul ei. Anunțul făcut de soția lui Florin Salam: „Vi-l fac cadou…”  

Roxana Dobre, mesaj clar pentru domnișoarele care flirtează cu soțul ei. Anunțul făcut de soția lui Florin Salam: „Vi-l fac cadou…”  

Roxana Dobre a făcut, recent, dezvăluiri spumoase. Aflată la masă cu artistul, soția lui Florin Salam a transmis un mesaj clar pentru toate domnișoarele care flirtează cu soțul ei. Ce le-a spus bruneta mai în glumă, mai în serios. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Florin Salam și Roxana Dobre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în 2022.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Soția lui Florin Salam a transmis un mesaj clar pentru toate domnișoarele care flirtează cu soțul ei

Prin intermediul unui videoclip pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, soția lui Florin Salam a transmis un mesaj clar pentru domnișoarele care flirtează cu soțul ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai mult, bruneta a dat de înțeles că nu este geloasă, ba din contră, îl oferă cadou pe Florin Salam celor care îl doresc.

Roxana Dobre a vorbit despre retragerea lui Florin Salam din lumea muzicii

În urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Roxana Dobre a vorbit despre retragerea lui Florin Salam din lumea muzicală și a ținut să puncteze că partenerul ei este puternic și nu va renunța niciodată la muzică.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat Roxana Stoian, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191