Cum arăta ispita Loredana de la Insula Iubirii cu aproape un deceniu în urmă. Prin ce schimbări a trecut de-a lungul timpului / FOTO

Cum arăta ispita Loredana de la Insula Iubirii cu aproape un deceniu în urmă. Prin ce schimbări a trecut de-a lungul timpului / FOTO

Odată cu participarea la Insula Iubirii, Loredana Martin a intrat în atenția publicului larg. Tânăra a devenit rapid una dintre cele mai titrate ispite ale acestui sezon, după ce Cornel, iubitul Iustinei, s-a apropiat de ea. Cum arăta Loredana cu aproape un deceniu în urmă și prin ce schimbări a trecut de-a lungul timpului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ispita Loredana i-a atras atenția iubitului Iustinei atât prin felul în care arată, dar și pentru că s-a descris ca fiind o femeie independentă, care a făcut eforturi și a muncit din greu pentru a avea locul de muncă dorit în Marea Britanie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tânăra a absolvit Facultatea de business și domeniul ospitalier, iar în prezent este asistent general manager la un club exclusivist din Londra (Marea Britanie).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cum arăta ispita Loredana de la Insula Iubirii cu 9 ani în urmă

Loredana Martin pare să fie adepta unui stil de viață sănătos. Ispita face sport pentru a se menține într-o formă de invidiat, însă nici în urmă cu ani buni nu a avut probleme cu greutatea.

În schimb, dacă ne referim la operații și intervenții estetice, pare că, de-a lungul anilor, Loredana a cam trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și face diferite ”îmbunătățiri”. Ispita și-a schimbat forma sprâncenelor, și-a mărit buzele și sânii. De asemenea, am zice că și forma nasului pare schimbată.

În fotografiile pe care le-a publicat pe rețelele de socializare în urmă cu aproximativ un deceniu, Loredana avea părul mai închis la culoare.

Loredana de la Insula Iubirii și-a dorit să devină profesoară de matematică

La castingul pentru ispite, Loredana Martin a dezvăluit că își dorea să devină profesoară de matematică. A urmat apoi o facultate pe inginerie alimentară. A plecat apoi în Anglia, acolo unde a reușit să își construiască o carieră de succes.

”Am luat-o de la 0. Am început într-un restaurant chinezesc, pe urmă m-am mutat la un hotel. Acum unde lucrez sunt sunt la un nivel și nimeni nu-și permite să se poarte urât. Cred că este cel mai mare nivel în ceea ce înseamnă domeniul ospitalier. Nivelul de clientelă e foarte ridicat, vorbim de la actori renumiți, la cântăreți renumiți, la președinți, adică membri din familia regală, David Beckham, care vine cu Victoria. Ei sunt clienți, toți actorii de la Fast & Furious, Drake, Rihanna.”, a mai zis ea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191