Dacă dreptul la vot s-ar da după cum parcăm… unii n-ar atinge ştampila în viața lor!

Dacă dreptul la vot s-ar da după cum parcăm… unii n-ar atinge ştampila în viața lor!

O imagine pe cat de revoltatoare, pe atat de ingrijoratoare a fost postata pe grupul de Facebook „Info Trafic Prahova”, de un ploiestean care a ramas blocat, la propriu si la figurat, pe o straduta din cartierul Mihai Bravu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

In fotografie apare un SUV parcat pe strada, blocand accesul tutuor masinilor din zona.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dupa cum spuneam, daca modul in care parcam ar fi criterul dupa care am avea voie sa votam, foarte multi nu ar sti cum arata o stampila de vot.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La postarea cu pricina, unul dintre comentarii ne-a atras atentia:

„Adevărul că v ați înmulțit precum păduchii toți saracii au cel puțin o mașină sunt rupți in fund nu au una de un leu in buzunar dar va da ți jos din mașini mai scumpe decât casele în care locuiți. pateu,pateu că să plătiți asigurare și ITP și vă certați,vă bateți pe locuri de parcare. Sa de-a bunul Dumnezeu sa vă facă ăștia o zi cu o zi și 25 de lei motorina și benzina că să nu mai existe atâția zmei și zmeoaice!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191