Cum arată Marius Țeicu după drama pierderii unicei fiice?! E de neconsolat de șapte ani! A ieșit împreună cu soția, la mall!

Cum arată Marius Țeicu după drama pierderii unicei fiice?! E de neconsolat de șapte ani! A ieșit împreună cu soția, la mall!

Marius Țeicu (79 de ani) e de neconsolat și în prezent, deși au trecut șapte ani de când și-a pierdut unica fiică, pe Patricia, răpusă de o boală nemiloasă. Compozitorul și soția sa, Rodica, își alină reciproc suferința și au fost surprinși, recent, de fotoreporterii Click! într-un mall din sectorul 3 al Capitalei, unde locuiesc.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au trecut șapte ani de când Marius Țeicu și-a pierdut unica fiică, pe Patricia, răpusă de leucemie, în 2017. De atunci, marele compozitor rămâne de neconsolat și zâmbetul i s-a șters pentru întotdeauna de pe chipul lui senin și blajin. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marius Țeicu și soția, Rodica, au ieșit la cumpărături, în mall 

Singura consolare a compozitorului au rămas cei doi nepoți, Maria Casandra și Andrei, copiii Patriciei, la care atât el cât și soția, Rodica, țin ca la ochii din cap. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Compozitorul și soția lui au încercat în toți anii aceștia să-și ridice moralul unul altuia, însă suferința este prea mare. 

Cei doi au fost surprinși, într-o după-amiază de week-end, de fotoreporterii Click!, la cumpărături într-un mall, din sectorul 3 al Capitalei, acolo unde locuiesc. 

Compozitorul și soția sa au petrecut câteva minute bune la standul unei firme de asigurări, apoi și-au continuat liniștiți cumpărăturile în supermarket. 

Drama cutremurătoare a compozitorului Marius Țeicu! Și-a pierdut unica fiică, pe Patricia, răpusă de leucemie

Marius Ţeicu a avut o singură fiică, pe nume Patricia, care a pierdut însă lupta cu leucemia după doi ani de tratamente. Patricia Ţeicu Rădulescu a ieşit învinsă din lupta cu boala nemiloasă când avea doar 41 de ani, deşi realizase un tratament medular şi toţi sperau la o vindecare miraculoasă.

Compozitorul vorbește foarte rar despre tragedia care i-a marcat viaţa și a declarat că nepoţii sunt singurii pentru care mai luptă. 

„Am trecut printr-o perioadă delicată. Mă simt obosit, dar există această responsabilitate enormă pentru că îi am pe aceşti doi nepoţi care în afară de tatăl lor au nevoie şi de bunici. Faptul că ei există contează foarte mult pentru mine, deşi s-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată. 

Îi am pe ei doi, pe soţia mea alături şi asta mă ajută foarte mult să depăşesc totul. O simt aproape pe fiica mea, Patricia, însă nu aş vrea să mai vorbesc despre ea pentru că îmi face mult rău”, a declarat Marius Ţeicu, după pierderea fiicei sale, potrivit OK!Magazine. 

Cum a descoperit Patricia că suferă de leucemie?! „Mi-au apărut nişte bubiţe”

Patricia, unica fiică a compozitorului Marius Ţeicu, a fost diagnosticată în anul 2015 cu o formă rară de leucemie. La începutul anului 2017 însă, tânăra suferise un transplant medular și se bucura că se simțea mult mai bine, ba chiar era încrezătoare că a învins perfida boală. 

Regretata fiică a compozitorului a povestit cum a descoperit că este bolnavă. 

 „În 2015 mi-au apărut nişte bubiţe şi am crezut că sunt pe fond nervos, pentru că eu mă agit mult, pun pasiune în tot ce fac. Eu nu am avut nici o boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. 

Şi am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni şi apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie şi acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam nici un simptom. Şi-au pus întrebări: de ce tuberculoză? Însemna că imunitatea e la pământ. 

Am făcut analize şi am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există. Am stat izolată o lună şi jumătate din cauza TBC-ului şi apoi am mers direct la Fundeni. Am făcut chimioterapie un an, am fost în Franţa şi mi-au spus că sunt OK, apoi boala mi-a revenit în forţă“, a spus aceasta, la Pro TV. 

Marius Țeicu, în juriu și anul acesta la Festivalul de la Mamaia 

Marius Ţeicu s-a născut pe 9 mai 1945 la Reșița și este compozitor, solist vocal, instrumentist (pian, instrumente cu clape, oboi) orchestrator, dirijor şi profesor. 

Este unul dintre cei mai renumiţi compozitori români, în palmaresul său regăsindu-se peste 500 de lucrări muzicale, vocale şi instrumentale.

Printre soliştii de calibru cărora le-a încredinţat spre interpretare piesele sale, se numără: Angela Similea, Corina Chiriac, Olimpia Panciu, Carmen Rădulescu şi mulți alţii.

Țeicu a format ,,Un trio formidabil”, împreună cu alţi doi cunoscuţi interpreţi de muzică uşoară: Olimpia Panciu şi compozitorul/cântăreţul Mihai Constantinescu.

De-a lungul timpului, Marius Ţeicu a făcut parte din juriile a numeroase festivaluri/concursuri de muzică uşoară românească.

Și anul acesta, compozitorul a fost prezent în juriul celebrului Festival de la Mamaia, alături de Horia Moculescu, Corina Chiriac și Liana Stanciu. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191