Surse/ Premierul Marcel Ciolacu vine, sâmbătă, în Prahova

Surse/ Premierul Marcel Ciolacu vine, sâmbătă, în Prahova

Sâmbătă, premierul României, Marcel Ciolacu, va efectua o vizită oficială în județul Prahova, unde va fi însoțit de prefectul județului, Emil Dragănescu, și de Virgiliu Nanu, președintele-ales al Consiliului Județean Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vizita lui Ciolacu în Prahova vine într-un moment crucial pentru județ, dar și pentru partidul din care face parte premierul, având în vedere că se apropie alegerile parlamentare și prezidențiale programate pentru toamna și iarna acestui an.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În cadrul vizitei, Ciolacu va purta discuții cu oficialii locali despre stadiul actual al proiectelor de dezvoltare din Prahova, precum și despre noi investiții menite să impulsioneze economia locală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

O parte semnificativă a discuțiilor se va concentra și asupra organizării alegerilor care se apropie, Marcel Ciolacu urmând să se întâlnească cu liderii PSD din teritoriu. Aceștia vor dezbate strategia electorală a partidului pentru scrutinurile parlamentare și prezidențiale, precum și modul în care se va desfășura campania electorală la nivel local.

În calitate de preşedinte al PSD, Ciolacu este preocupat de mobilizarea activului de partid în Prahova, un județ considerat esențial pentru succesul PSD în alegerile viitoare. În acest context, întâlnirile cu liderii locali vor viza și consolidarea organizațiilor județene și identificarea celor mai eficiente metode de a atrage votanții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191