Alertă! Un şofer a fugit de la locul accidentului după ce a lovit două maşini parcate şi două tinere, în Bucov

Alertă! Un şofer a fugit de la locul accidentului după ce a lovit două maşini parcate şi două tinere, în Bucov

La data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în comuna Bucov, pe strada Nicolae Iorga, a avut loc un accident rutier.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Din primele verificări efectuatela fațalocului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu două autoturisme care se aflau parcate, ulterior, acroșând 2 tinere de 18, respectiv 19 ani, care se deplasau în calitate de pietoni.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

După impact, șoferul ar fi părăsit autoturismul, plecând într-o direcție necunoscută.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La acest moment se efectuează cercetări în vederea depistării acestuia și luării măsurilor legale ce se impun.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor trei tinere, necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Update 23:29 – Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 33 de ani.

Se continuă cercetările pentru depistarea acestuia, urmând să fie luate măsurile legale în consecință.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191